FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

07-09-2024 ، 01:18

کاربر فعال

شماره کاربری: 310800
اعتبار: 4
آفلاین است
مدل رسیور: مدیا استار z1
تشکر از دیگران 461
تشکر دریافتی 237
امتیاز ارسالات 75

RE: نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146  
(06-09-2024 ، 23:29)Mahdi_Sat نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود
همچین عاقبت به خیر هم نشده این مدل
یه باگی که من دیدم تو این نرم افزار (Z1) اینه که یه دفعه اتفاقی لیست کانالها غیر قابل مشاهده میشه و با خاموش روشن کردن دستگاه از پشت درست میشه
یا مثلا شبکه با وجود داشتن قدرت و کیفیت سیگنال تصویر نداره
ارور لانچر همچنان پابرجاست
گزینه برنامه نویسی هم در تنظیمات اندروید دیگه وجود نداره
تصمیم دارم برگردم به ورژن 4.9.5

این دو تا رو من همیشه و رو همه ورژن ها داشتم کلا دیگه برام عادی شده و بیخیال درست شدن اینها شدم :
یه باگی که من دیدم تو این نرم افزار (Z1) اینه که یه دفعه اتفاقی لیست کانالها غیر قابل مشاهده میشه و با خاموش روشن کردن دستگاه از پشت درست میشه
ارور لانچر همچنان پابرجاست
و همچنین اینم اضافه کنم این دستگاه ها گویا همیشه درگیر هستن نمیدونم پردازنده رو فشار هست و کند میشه عملکرد دستگاه یا از جایی دیگه هست من همیشه اون کلین رم رو هم اتو گذاشتم خودش فضای رو پاک میکنه و ازاد میکنه اما این کند شدن دستگاه وجود داره بعضا 
حالا این نسخه جدید رو هم میزنم ببینم چی درمیاد برا ما . الهی به امید تو  . دست سازنده و برنامه نویس محترم هم پیشاپیش درد نکنه و ممنون هستیم از زحمات این عزیزان

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146 - توسط saberkhan73 - 07-09-2024 ، 01:18

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان