FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

17-11-2024 ، 17:35

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4748
تشکر دریافتی 40482
امتیاز ارسالات 18196

RE: سوالات و مشکلات رسیور استارمکس STM 60 & 160 ALFA  
(17-11-2024 ، 16:59)mosi4 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام. 
من دستگاه stm60 دارم. فک میکردم زیادی حساس شدم یا اشکال از مانیتور منه ( رسیور به tv وصل نیست ) تا اینکه پیام شما رو اینجا دیدم ...
کیفیت تصویر پچ آخر افتضاح به تمام معنیه!

اکثر کانالها یه لرزش خفیف اعصاب خرد کنی دارن، اگر به آرم و لوگوی شبکه دقت کنیم کاملا مشخص میشه. روی تمام کانالها این مشکل وجود نداره ، مثلا شبکه ورزش و شبکه 3 اچ دی اصلا این مشکل رو ندارن.
من خیلی با setting رسیور ور رفتم ولی هیچ تاثیری نداشت. تنها عاملی که کمی اوضاع رو بهتر کرد روی مانیتورم که سامسونگ هستش یک گزینه هست به اسم response time ، که شامل گزینه های standard / faster / fastest بود. من قبلا رو fastest گذاشته بودم ، تست کردم روی standard که میذارم لرزش تصویر روی شبکه ها به طرز قابل توجهی کاهش پیدا میکنه. البته مشکل کامل حل نمیشه کماکان رو اعصابه ...
مشکل بعدی تصویر هم اینه که روی شبکه هایی که این مشکل لرزش رو ندارن ، مثلا شبکه 3 اچ دی ، وقتی یک مدت میمونی ، آرم کانال بصورت محو روی تصویر باقی میمونه و اگر شبکه رو عوض کنی آرمه رو بصورت محو میبینی. حتی اگر همه چیز و خاموش و روشن کنی این مشکل حل نمیشه ، مگر اینکه حداقل یک ربع از خاموشی بگذره تا حل بشه!

هیچکدوم از این مشکلات در پچ قبلی وجود نداشت ...

از نظر تعداد کانال های فوراور این پچ آخر فقط شبکه های کاسموته رو اضافه باز میکنه و کیفیت تصویر این شبکه ها هم با توجه به رزولوشن و بیت ریتی که دارن عجیب کم بنظر میرسه.
منم تو فکر داون گرید هستم ، نمیدونم ورژن قبلی رو بزنم مشکلی که پیش نمیاد!؟ 
اما امیدوارم یه تغییراتی داده بشه حداقل کیفیت تصویر بدون مشکل باشه. تا ابد نمیتونیم رو ورژن 1.45 بمونیم بخاطر فوراور به مرور مجبوریم پچ ورژن جدید بزنیم.

ضمنا دیدم شما مشکل نمایش رزولوشن و بیت ریت شبکه ها رو دارید. این مشکل قابل حله!!
شما باید chmax رو فعال کنید رو این ورژن مشکل کندی رو تقریبا نداره و همچنین اینفوبار قشنگتری نسبت به حالت پیش فرض این پچ داره. ضمنا با اینفوبارش متوجه میشید چقد از شروع برنامه ای که میبینید گذشته یا باقی مونده. البته برای سبک تر شدن من پیکون و ... غیر فعال کردم خیلی چیز مذخرفیه. چه دلیلی داره همه جای تصویر ارم شبکه رو ببینیم!

لرزش تصویر در کدوم کانال ؟
لطفا اطلاعات دقیق رو ذکر کنید
ضمنا قبلا گفتیم برای داشتن امکانات بیشتر CHMax استفاده شه
نکته دیگر : فراموش نکنید که استارمکس ۸ ساله تعطیله و متولی نداره و تا الان هم بخاطر لطف یکی از دوستان قدیمی پچ ها ریلیز میشن
البته یکسری موارد مطرح شده با ایشون شاید بتونن کمکی کنن به استارمکسی ها برای پچ جدید شاید....
ضمنا:
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

امضای Patronman
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
FREESAT ، mosi4

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیور استارمکس STM 60 & 160 ALFA - توسط Patronman - 17-11-2024 ، 17:35

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 6 مهمان