FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

18-11-2024 ، 16:42

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 226947
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: solo
تشکر از دیگران 69
تشکر دریافتی 39
امتیاز ارسالات 26

RE: سوالات و مشکلات رسیور استارمکس STM 60 & 160 ALFA  
(17-11-2024 ، 17:35)Patronman نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدلرزش تصویر در کدوم کانال ؟
لطفا اطلاعات دقیق رو ذکر کنید
ضمنا قبلا گفتیم برای داشتن امکانات بیشتر CHMax استفاده شه
نکته دیگر : فراموش نکنید که استارمکس ۸ ساله تعطیله و متولی نداره و تا الان هم بخاطر لطف یکی از دوستان قدیمی پچ ها ریلیز میشن
البته یکسری موارد مطرح شده با ایشون شاید بتونن کمکی کنن به استارمکسی ها برای پچ جدید شاید....
ضمنا:
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

سلام.
در مورد chmax درست میفرمایید خیلی عالیه.
من به شخصه از دوستی که فرمودین خیلی تشکر میکنم بابت پچ ها، تا این ورژن اخیر هم همه چیز عالی بود.
در مورد اپدیت هم درست میگید ولی اگه مشکل کیفیت تصویر حل نشه مجبوریم پکیج های کمتر و ترجیح بدیم.

در مورد لرزش تصویر بگم،
روی یک شبکه خاص نیست و روی تعداد زیادی این مشکل هست. 
شما وقتی دکمه display کنترل و میزنی ، میتونی رزولوشن و هرتز تصویر و انتخاب کنی، اخرین حدش رو 1080p 50 hz هستش. 
مشکل فعلی تصویر شبیه اینه که شما بیای بجای این اخرین حد بذاری روی 1080i یا مثلا هرتز و بذاری رو 25 . اگر اینکارو کنید احساس میکنید تصویر ثبات لازم و نداره و حالتی شبیه لرزش خفیف داره که روی نوشته های تصویر نظیر زیرنویس های خود تصویر شبکه و یا آرم و لوگوی شبکه بیشتر به چشم میاد.
این تصویر متعلق به منوی information مانیتورمه:

مانیتور 60 هرتز و ساپورت میکنه، اگر رسیور 1080p 60hz داشت بنظر میاد مشکلی وجود نداشت. 
درست خاطرم نیست ولی پچ قبلی هم فک میکنم اخرین حدش 1080p 50hz بود و اونم 60 هرتز نداشت ولی خب تصویر کاملا باثبات بود و هیچ مشکلی به چشم نمیخورد.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیور استارمکس STM 60 & 160 ALFA - توسط mosi4 - 18-11-2024 ، 16:42

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 12 مهمان