FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

21-11-2024 ، 13:42

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 23957
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 427
تشکر دریافتی 375
امتیاز ارسالات 159

RE: پرسش و پاسخ در رابطه با رسیورهای 4K استارست STARSAT  
(21-11-2024 ، 12:54)Patronman نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
ممنون
ارورا کمی کندتر هست
گلف سریعتره کمی
گلف اوکی لیست کمی شبیه به فورتیس هست
ایکون های اینفوبار در گلف کاملا رنگی و مشخص هست
هر دو رو براتون قبلا گذاشتم برای مقایسه
شما کدوم ورژن gt رو الان چک کردید؟
قبلا در مورد تنظیمات پیشرفته خدمتتون عرض کردم که به دلایلی برداشته شد مثل تصاویر زیر؛

سال گذشته بود قبل از ارائه ورژن ۱۹ فکر میکنم ورژن ۱۸ بود .چند روزی رسیور دستم بود بعدا متوجه شدم از ورژن ۱۹ کیغیت تصویر خراب شد .ولی قبل از آن کیفیت تصویر خوب بود .
تنظیمات پیشرفته در فورمولر آنقدر اثر گذار نبود وشاید من متوجه تغییرات نمیشدم .
اوکی لیست در رابط گرافیکی موجود یک مشکلی که داره دکمه های چپ و راست کنار اوکی بجای گردش جمعی لیست کانالها نوع کانالها را عوض میکنه و در لیست کانال مشخصات کانالها بجای اینکه جلوی آنها باشه زیر لیست گذاشته شده و دیدن مشخصات فرکانسی هر کانال با زدن دکمه اینفو انجام پذیره که جالب بنظر نمیرسه.
وضع در اوکی لیست chmax بهتره ولی گردش اینفو که بد هم طراحی شده نصف صفحه سمت راست را میگیره و خیلی هم طراحی زشتی داره !!
اینفوبار chmaxخیلی جذابه ولی اینفو در حالت نرمال اسم کانال اسکرول میشه که اگر زیاد باشه نصفش دیده میشه و نصف دیگه اش دیده نمیشه.(واقعا روی اعصابه)
دوسه تا باگ ریز هست که به اطلاعتون میرسونم گاهی براثر تعویض کانال اینفوبار اصلی ناپدید میشه و استیبل نیست .
در قسمت ستینگ گزینه تنظیم بوت دیده نمیشه. پس از رفتن برق رسیور روشن میشه و بحالت استندبای نمیره
Epg گاهی در اینفو کار نمیکنه و دیده نمیشه در قسمت epg با دوبار دکمه اینفو هم مشکل داره.
در اینفوبار اصلی جای هواشناسی و دمای هوا خالیه
بهنگام ضبط آیکون مخصوص rec در قسمت بالا سمت چپ نصفش بیرونه و سایزش بزرگه .

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ در رابطه با رسیورهای 4K استارست STARSAT - توسط ritana - 21-11-2024 ، 13:42
RE: Amlogic Droid Setting - توسط ritana - 26-12-2024 ، 00:11
RE: Amlogic Droid Setting - توسط Patronman - 26-12-2024 ، 00:16
RE: Amlogic Droid Setting - توسط hfa123 - 26-12-2024 ، 17:43

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان