FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

09-01-2025 ، 13:22

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4748
تشکر دریافتی 40482
امتیاز ارسالات 18196

RE: سوالات و مشکلات رسیور استارمکس STM 60 & 160 ALFA  
(09-01-2025 ، 12:33)DRXPLOD نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدقبلا دو سه بار مشکل گزارش میشد همین ادمین میگفت ارائه می کنیم.و می آمد.الانم تو این ۳ روز دارم بهش میگم.جوابم این بود..حالا شما هر طور دوست داری فکر کن.خیلی وقته شرکت بیخیال شده و اطلاعی نمیده.باید این دو الی ۳ روز بده.
اون موقع که ادمین سایت تی سی ست.ست ۹۸ و سی تی سی سی کم بودم.اینطوری به کسی نمیگفتم و ادعایی نداشتم.پچ های غیر رسمی استارست را من شخصا ارائه میدادم.srg سویس من پچ دادم برای سری x95 تا باز شد.برید تو اینترنت تحقیق کنید هادی xplod کی بود..همین..الانم که دیگه نه وقتشو ندارم نه حوصلشو.دیگه سنی گذشته ازمون
اینم یه کاری که تو همین سایت کپی شده
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

دوست عزیز کدوم ادمین؟
ادمینی نداره که جوابگوی کاربری باشه
بله این دو سه روز چون چهار مدل فیک تو بازار ریخته
کمی مطالعه و اطلاعات خودتون رو گسترش بدید و ببخشید توهم توطئه و اون چیزی که تو ذهنتون هست رو پرورش ندید
کسی از شما هم انتظار نداره وقت و حوصله بذاره و کسی هم از شما نخواسته که خودتونو خسته کنید برای امور متفرقه
دوست عزیز اینی که شما انجام دادید رو بی ارزش نمیکنیم اما این کارها دستگرمی و اوقات فراغت ۳۰ سال پیش ما و یکسری قدیمی های ستلایت بوده که کسی هم منم منم نمیکنه و نکرده
دوست عزیز هادی خان اجازه بدید ادامه ندیم یکسری مطالب رو
اسمتونو گفتم که بدونید کاملا اشنایی داریم با شما هم مستقیما و هم بواسطه استاد و اساتید دیگر
لطفا ادامه ندید بحث رو
بخش استارمکس رو نگاه کنید اساتیدی بودن که نتایج کارشون هست هنوز هم اما بی سر و صدا و هیچ ادعایی
الان هم به لطف و زحمت اونها ما داریم ادامه میدیم یکسری کارها رو و خودشون بیرون گود نشستن و چراغ خاموش کار میکنن 
یا علی مدد

امضای Patronman
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
ffaarid ، zandaki sina ، sat0 ، amin224 ، mammad11

پیام‌های داخل این موضوع

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
amin224، و 7 مهمان