FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

27-12-2025 ، 15:08

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 473873
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Media
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 1
امتیاز ارسالات 1

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 معمولی و Pro و دیاموند  
(17-12-2025 ، 23:39)1828560227 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان ...من خودم این دومین رسیور مدیا استار۴۰۳۰پرو که دارم...البته بزار بگم که من خودم خبر دارم که مدیااستار رو اکترا به هنگ میشناسند...من خودم اگه مدیااستار میگیرم دو دلیل دارم مهمترین دلیلم فوراورتیوی هستش که همین فوراورتیوی رو با هیچ دستگاه حتی گرانقیمتی عوض نمیکنم از بس اپشن عالی هستش در مدیا استار و نکته دیگه اینکه خداییش کیفیت تصویر فورکی مدیااستار پرو رو هیچ دستگاهی در رده خودش نداره ..خونه خیلی از دوستام میرم که استارست فورکی یا پرمیوم یا کروزر فورکی دارن ولی خداشاهده تصویرفورکی مدیا استار با همه دستگاهها فرق داره مخصوصا اگربه برنامه لاونیچر در هاتبرد ۱۳که متعلق به حیوانات هستش دقت کنید بوضوح فرق کیفیت مدیااستارو متوجه میشین..بنظر من اگر کسی برای اپدیت دستگاه تمام و تمام قواعد و فرمول اپدیت کردن رو رعایت کنه خداشاهده هیچ هیچ عیب و ایرادی دردستگاه نخواهید دید..دوستان در ۴۰۳۰پرو حتما و حتما منوی v.44مشکی رو نصب کنید و به این توضیحاتی که میگم اگه کاملا و بدقت توجه کنید اصلا و ابدا رسیور باگ یا مشکلی پیدا نمیکنه امتحان کنید...اول فایل رو توی یه یواس بی خالی بریزید حتما و حتما با یواس بی اپدیت کنید...بعد از اون فوری دستگاه رو تنظیم کارخانه کنبدو بعد که اومد بالا فایل یو اس بی رو روی دستگاه بریزید وقتی کاملا ریخته شد باز تنظیم کارخانه کنید و کلا دستگاه رو از پشت خاموش کنید و تمام سیمها رو از دستگاه جدا کنید حتی دانگل وای فای..بعد از ده دقیقه دوباره دستگاه رو روشن کنید و از نو هم ساعت و زمان و هم کانال یابی جدید رو انجام دهید و مجددا بعد از انجام کانال یابی و موارد جدید باز دستگاه رو از شت خاموش کنید و سه دقیقه صبرکنید و دوباره روشن کنید و کارهای شیرینگ و فوراور و موارد باقی رو انجام دهید بعد از این موارد نگاه کنید که دستگاه عین ساعت کار میکنه...دوستان بیخودی اصلا به دستگاه گیر ندین یادتون نره که جنس چینی هستش و اگه گاهی مثلا بعد از ده روز یه جا یکم دیر عمل کنه یا چه میدونم م ردی کوچیک داشت فوری ایراد رو بزرگ نکنید و فکرکنید ایراد بزرگیه...بخداقسم من خانه دوستم رفتم که رسیورش اصل کره جنوبی بود و قیمتش هم ۱۸میلیون اما حالم از کیفیت تصویرش بهم میخورد و از اون گذشته پنج شش مورد باگ هم داشت...بالاخره پیش میاد ولی ختم کلام بگم فوراور تیوی که مدیااستار داره به صدتا رسیور استارست و هانی مانی می ارزه...پرچم دوستان فقط ۴۰۳۰پرو عشقه بخدا...این دومیه که خریدم ...اینقدر شکل و وضوح تصویر و فوراور تیوی مدیا رو دوس دارم که میگم دنیا مدیا و بس

فوراور تیوی با یک هفته و بیشتر حتی سریال ها رو آپدیت می‌کند که در آن یک هفته کلی رسانه ماهواره‌ای و اینترنتی دیگر و...به رایگان پخشش می کند. فرقی نمی کند چه با اینترنت آپدیت شود دستگاه یا با یو اس بی ، بوت می شود.
Chmax هم خاموش باشد بوت می شود هرسه منوش.
دستگاه توانایی جستجو فرکانس نداره و فرکانس های تکراری میاره که باید خارج شد از جستجو.
مدیااستار در زمینه سوئیچر ماهواره فعال بود اون هم می سوخت مرتب. کلا آشغال تحویل مردم داد و می دهد.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 معمولی و Pro و دیاموند - توسط gabon - 27-12-2025 ، 15:08

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 9 مهمان