FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

27-12-2025 ، 15:10

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4744
تشکر دریافتی 40750
امتیاز ارسالات 18209

RE: نرم افزار مدیا استار Diamond Z1-Z2-X1-X2 - اندروید 9 و سرور 150 تاریخ 28/07/2025  
(27-12-2025 ، 01:02)NRHesam نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم 
من تقریبا یک ماه میشه دستگاه X1 رو با رعایت تمامی نکات به اندرویید 9 ارتقا داده و سرور 150 رو هم کامل دریافت کردم ، فقط یک مشکل به وجود آمده اینکه قسمت قدرت ال انبی ضعیف شده 66 الی 70 و قسمت سیگنال تا 90 الی 96 درصد زیاد شده ، وقتی میخواهم یک فرکانس را جستجو کنم جستجو انجام نمیشود ، قابل ذکر است که بعد از ارتقا به اندورید 9 کاملا ریست فاکتوری کرده و بعد از به روز رسانی با آخرین نرم افزار موجود در سایت که همان سرور 150 میباشد ریست فاکتوری را زدم ، بعد از جستجوی همه ی مسیر ها ، و بعد از چند روز دیگر نمیتوان فرکانس یا مسیری را جستجو نمود ، ال انبی را عوض کردم نشد جای سیم های موتور گردان را عوض کردم نشد سیم ورودی از دستگاه را مستقیم به ال ان بی زدم باز هم نشد ، البته نا گفته نماند بعد از ارتقا برای چرخش موتور هم مشکل پیش آمده و فقط روی شبکه هایی با فرکانس ورتیکال (v) موتور حرکت میکند و اگر مسیر را روی فرکانس هوریزونتال (H) قرار دهم با خطای اتصال کوتاه در النبی مواجه شده و موتور نمیچرخد.با آزمایش با یک مسیر یاب موتور و ال انبی هیچ مشکلی ندارند و چرخش در هر دو فرکانس صورت میگیرد .
لطفا پیگیری بفرمایید آیا مشکل از نرم افزار میباشد یا با این بروز رسانی به رسیور صدمه وارد شده است چون اصلا و به هیچ عنوان در هیچ یک از مسیر ها جستجو صورت نمیگیرد .ممنونم .

در پست اول نوشتم که چکار کنید
تا آخرش با دقت بخونید:

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

امضای Patronman
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
NRHesam

پیام‌های داخل این موضوع