FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

02-08-2013 ، 13:49

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 5533
اعتبار: 39
آفلاین است
مدل رسیور: XCRUISER-XD HDR 4K
تشکر از دیگران 235
تشکر دریافتی 2854
امتیاز ارسالات 562

RE: تست ونظرات در مورد رسیورهای استارمکس X200و X50  
با سلام خدمت همه کاربران عزیز.

من تست خود را از رسیورهای استارمکس X50 و X200 در این تایپک خدمت شما عزیزان باز گو می کنم. این رسیورها در رنج قیمت خود بسیار خوب هستند چون از نظر امکانات در حد قابل قبول هستند و دارای سی پی یو قوی وپر سرعت و رم و حافظه خوب وکیفیت سخت افزاری قابل قبول هستند و تیونر آن ها خوب است ولی زیاد قوی وقدرتمند نیست. ولی دارای معایب هم هستند مثل نداشتن حالت اتو رزولیشن که اگر این گزینه در این رسیورها موجود بود واقعا عالی می شد وشاید در آینده در پچ های جدید این گزینه را اضافه کنند همچنین ا زنظر نرم افزاری حجم بالایی دارد و کمی در نرم افزار ایراد ومشکل وجود دارد وسرعت عملکرد رسیور ها پایین است وکمی هم هنگ می کنند که فکر کنم در پچ های آینده این ایراد ها هم برطرف شود .

این تایپکی که من زدم فقط نظر شخصی بنده بود که الان خیلی از این دومدل رسیور را به مشتری داده ام وفروخته ام وبا این رسیورها کار می کنم ومن به آینده این رسیورها امید دارم تا مشکلات کم نرم افزاری آن هم حل بشود تا این دو رسیور دربازار رسیورهای کم مشکلی باشد وفروش خوی بکند. از شما دوستان هم خواهش می کنم نظرات خود را در مورد این دو رسیور بگویید.

باتشکر فراوان.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
ntn ، arkan74 ، alireza_ag ، javad308 ، BAHANEH ، tavana2 ، mtrr ، mehdi.saboor

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تست ونظرات در مورد رسیورهای استارمکس X200و X50 - توسط مهدی میریام - 02-08-2013 ، 13:49

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان