FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

12-08-2013 ، 16:10

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 35833
اعتبار: 17
آفلاین است
مدل رسیور: starmax A100
تشکر از دیگران 2625
تشکر دریافتی 1014
امتیاز ارسالات 194

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست  
سلام دوباره.نمیدونم چرا از این تایپیک استقبال چندانی نشد در حالی که میتونه خیلی مفید باشه.راستش من تو زمینه ی تعمیرات و کلا کارهای سخت افزاری اصلا سررشته ندارم.در عوض دوستی دارم به نام داود که 2سال از من بزرگتره یعنی متولد 1350هستش و خدای سخت افزاره در حد بوندس لیگا. سال 1380 این آقا داود اومد برای نصب آنتن منزل ما( که فقط همون یکبار من نصاب آوردم ) همون موقع هم یه رسیور برایتنظیم آورده بود که مارکش nokia یا sony بود که وقتی دیش توی مدار قرار میگرفت بوق ممتد بلند میزد که خودش گفت قطعه اضافه کرده.تا ایبنجا رو داشته باشید.گذشت تا حدود 2 یا 3 سال پیش که وضعیت بازار کار خراب شد و ماهم کار رو جمع کردیم و چون نمیتونستم زیر دست کسی کار کنم گفتم میرم کار کامپیوتر ونصب آنتن  ولی واسه خودم نهایتا دوستانی که تو زمینه ی سخت افزاری وارد هستند توجه کنند به داود دوستم گفتم گفت یه استارست 4000 ویا یک دستگاه دیگه رو هم گفت که خاطرم نیست اگر پیداکنی برات درست میکنم.که بردم و یه بوق و چراغ توی درب پایین جلوی دستگاه برام کار گذاشت که خودم هم توش جهت های مختلف رو به ترتیب ریختم. الان هم واسه نصب گردون هم که میرم لیست کانالهامو 10 تا 10تا چیدم وحفظم وقتی دیش و ببندم موتور روا دستی جابجا میکنم و دستگاه رو رو کانال مربوطه میذارم وقتی صدای بوق دربیاد جهت درسته . ضمنا روی صفحه ی دستگاه درصد سیگنال رو هم نشون میده و نیاز هم نیست مثل تلویزیون مدام چشمتون به صفحه ی اون باشه.
این مطلب رو نوشتم تا شاید دوستانی که خبره هستند بتوننداین وسیله رو درست کنند و چه خودشون چه همکارای دیگه ببینند چقدر کار براشون راحت تر میشه .موفق باشید    esitalaاوکیآره
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
khommkk ، سالارخان ، walid ، دورودی ، Black Dish ، mmfh ، Farshad-Sh ، amin6469 ، nefratjiksa306 ، Mr-JaVaD ، mansour61 ، Son of Techno ، veila ، latif42 ، mehdi.v ، modern_239 ، asad shiri ، hosseinmoein ، ali_nokia ، Sajjad30 ، sat0 ، lnb dish ، m.k.l ، hamid.bahadori005

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست - توسط esinader - 12-08-2013 ، 16:10

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان