FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

22-10-2013 ، 16:22

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 5533
اعتبار: 39
آفلاین است
مدل رسیور: XCRUISER-XD HDR 4K
تشکر از دیگران 235
تشکر دریافتی 2854
امتیاز ارسالات 562

RE: تست ونظرات در مورد رسیورهای استارمکس X200و X50  
(22-10-2013 ، 00:23)javad308 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویداقا مهدی سلام چند وقتی هست که جواب ما رو نمیدی اما این رو بدان من شما رو به عنوان یک مهندس خوب میشناسم مطالب شما رو ریز ریز دنبال میکنم من تا به حال سه تا رسیور گرفتم اما بد کارا ترین رسیور واز همه بیشترهنگ دار ترین رسیور میدانم وامیدوارم که پچ نویس محترم این مشکلات رو ببیند ورفع کند

سلام وعرض احترام خدمت هم وطن عزیز وگرامی وبزرگ ما آقا جواد عزیز. شرمنده اگر جواب سوالات شما را ندادم وفراموش کردم .من تا آن جا که بتوانم جواب سوالات شما عزیزان را می دهم واگر بعضی وقت ها جواب نمی دهم یا فراموش می کنم معذرت خواهی می کنم.اما شما لطف دارید من خاک پای شما هستم .به خدا قست من از ایجاد این تایپک این است تا مشکلات شما عزیزان وحتی خود من برطر ف شود وهمچنین مدیران وساپورترهای رسیور ها به مشکلات شما عزیزان گوش کنند وبه پچ نویسان ارائه دهند.من خودم چندین بار به ساپورتر شرکت استارمکس مشکلات را گفته ام اما ان ها قبول نمی کنند وبا بی احترامی جواب می دهند ولی من هیچ وقت خسته نمی شوم وتا آن جایی که بتوانم جواب می دهم تا مشکلات برطرف شود.ولی درهمین سایت دوست وهمکار خوبم سالارخان هستند که یکی از مدیران بخش استارمکس هم هستند وبا ساپورتر در ارتباط هستند.انشالله ایشان این مشکلات را به پچ نویس بگویند.به امید ارائه یک پچ کامل وبدون عیب وبرطرف شدن تمامی مشکلات رسیورهای استارمکس X50 وX200. باتشکر.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Top sat ، KARMANDER ، ffarshid ، khommkk ، mtrr ، javad308

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تست ونظرات در مورد رسیورهای استارمکس X200و X50 - توسط مهدی میریام - 22-10-2013 ، 16:22

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان