FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

18-04-2014 ، 00:18

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 3608
اعتبار: 3
آفلاین است
مدل رسیور: x30
تشکر از دیگران 4
تشکر دریافتی 164
امتیاز ارسالات 22

RE: رفع مشکل لودینگ رسیور جدید iSTAR X50000 SUPER دوتیونر   ( آخرین ویرایش در این ارسال 18-04-2014 ، 00:33 توسط pzaaa )
مژده مژده مژده...
مشکل من حل شد وبا کلی تلاش رسیورم را راه انداختم.
رسیور های istar50000super full hd4tunerواقعا اگه مشکل لودینگش حل بشه .دستگاه فوقالعاده ای هستش.تمام بکیج ها باز.ip tv300canall open frreباز هستندgoogle mapهواشناسی.الجزیره.فیلم وکارتون.موزیک به صورت انلاین.وبسیاری برنامه که اصلا نیازی به دیش نداره.البته امید وارم که با نرم افزار های جدیدمشکلاتش کاملا بر طرف بشه.یکی دیگر از مزایای این رسیور که به نسبت قیمتش از سایر رسیور هادر حد قابل قبول میباشد قابلیت ظبط از کانالهای کارتی واجرای ان بر روی کامبیوتر میباشد.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(17-04-2014 ، 10:34)shahabsp نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبه نظر من این مدل ایراد داره هم سخت افزاری هم نرم افزاری . منم مشکل شما رو دارم

با ایجاد این تایبک انتظار داشتیم هر کسی که میتونه کمکی بکنه اما متاسفانه کسی کمکی نکرد
از شما متشکرم که لااقل جواب ونظری دادید.
خوشبختانه بعد از چند روز تلاش بی وقفه رسیورم را با روشی جدید اما واقعا ساده وباور نکردنی راه انداختم وشکر خدا بعد از 24 ساعت تمام وقت روشن گذاشته وتست کردم وتمام کانالهای شیرینگ اینترنتی بدون مشکل باز.مشکل ظبط کردن حل با قابلیت اجرا بر روی کامبیوتر حتی از کانالهای کارتی.وiptvفعال با حدودا300کانال.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
mehdi0972 ، amin6469 ، ffarshid ، piton ، omid1744

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رفع مشکل لودینگ رسیور جدید iSTAR X50000 SUPER دوتیونر - توسط pzaaa - 18-04-2014 ، 00:18

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان