FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

28-04-2014 ، 02:07

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 19504
اعتبار: 1
آفلاین است
مدل رسیور: xcruiser 400 nand
تشکر از دیگران 331
تشکر دریافتی 215
امتیاز ارسالات 65

RE: نرم افزار جدید دیجیتال ایکس DX 800 T HD به تاریخ 26-04-2014  
درود بر شما من این مورد رو چندین بار گفتم در صورت امکان در پچ بعدی اعمال کنید و اونهم عمل کلید paus روی ریموت کنترل رسیور هنگام ضبط است که این کلید هیچ کاری انجام نمیده یعنی هنگام ضبط وقتی این کلید زده میشه تصویر paus میشه این در صورتی است که حتی در رسیورهای اش... مثل ای استار مثلا 20000 مگا هنگام ضبط وقتی این دکمه زده میشه ضبط کردن متوقف میشه تا زمانی که دوباره این کلید زده بشه این باعث میشه که مثال داریم یه فیلم ضبط میکنیم و کانال میره تو تبلیق الان چون این کلید کاری انجام نمیده یا باید تبلیقهاهم ضبط بشه یا باید stop کامل بشه واین باعث میشه که فایل ضبط شده تکه تکه بشه خیلی راحت اگه این در نرم افزار رسیور تعریف بشه بسی جای تشکر داره و در مورد این شما باید به پچ نویس جوری این مورد رو بگید که متوجه بشه به راحتی میتونه این کار رو انجام بده با سورس نرم افزاری که داره من میدونم که میگم واقعا حیف هستش رسیور به این خوبی و پشتیبانی خوب شما داره کار میکنه یه نکاتی درش رعایت نشه یه سری دستگاهای بی مصرف اینطوری باشند خواهش میکنم به این مورد رسیدگی کنید چون این رسیور دیگه دنگو فنگ تبدیل فایلهای ضبط شده از روی کانالهای کارتی رو نداره و به خوبی عمل میکنه بخدا حیفه ممنون از شما الان رسیور داره یواش یواش جا می افته و با حمایت شما هر روز بهتر از دیروز میشه من الان برای پدرم داداشم و خیلی از اقوام این رسیور رو خریدم ولی برای این مورد که بکار کسانی که داعم ضبط میکنند شده دردسر دیگه سرتون رو درد نمی ارم و از بابت نرم افزار مشکی ممنونم بازهم جا داره که نرم افزار خلوت تر و راحت تر و کاربردی تر بشه
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
octagon ، gogoli_gogoo ، ffarshid ، golzarsafar ، akamaso

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نرم افزار جدید دیجیتال ایکس DX 800 T HD به تاریخ 26-04-2014 - توسط alpine - 28-04-2014 ، 02:07

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان