FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

08-06-2014 ، 11:10

کاربر فعال

شماره کاربری: 170999
اعتبار: 47
آفلاین است
مدل رسیور: ASIMO DX 600 HD
تشکر از دیگران 263
تشکر دریافتی 4239
امتیاز ارسالات 453

RE: فعال کردن X-TIMESHIFT در دیجیتال ایکس  
(08-06-2014 ، 00:36)mrcback نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا نطر اقای برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید کاملا موافقم منم فروشنده هستم از این ریسورها هم زیاد دارم خداییش اگه این مشکلات حل نشن همشون میفرستم شرکت خودمون نمایندگی دیجیتال ایکس داریم تو شهرستان خیلی هم واسه این ریسور و شرکتش تبلیغ میکنیم اگه این مشکلات حل بشن که خیلی خوب میشه وگر نه این شرکتم منحل میشه با تشکر و سپاس فروان

درود و احترام

من از کاربران عزیز میخواهم که بی اطلاع جو سازی نکنند

جناب اسناپ دراگون بنده به یاد ندارم شما نماینده ما باشید !

کاربر گرامی mrcback اکانت رسیورهای ما بی کیفیت نیست . اگه به قول شما اکانت بی کیفیت هست پس چرا با سی سی کم که رایگان نیست و هزینه میکنید برای آن باز هم فریز دارید ؟ دوست گرامی شما به سرعت و تعداد کانال های بازگشایی شده با رسیور ما دقت کنید هیچ سی سی کمی با این سرعت کانالهای شما را باز نمیکند . شما مشکل اینترنتی دارید گرامی . این شرینگ برای شما که کاربر هستید رایگان ارائه شده اما دوست عزیز برای ما که رایگان نیست و از اکانت های رسیورهای مشابه گرانتر هست و هزینه آن را میدهیم پس فکر نکنید بی ارزش هست

بنده از نظرات شما استقبال کردم و خود کاربران شاهد هستند تا جایی که ممکن هست به فکر انجام درخواست های کاربران بوده و هستیم

موفق باشید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Top sat ، mrcback ، parniyan.gh

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فعال کردن X-TIMESHIFT در دیجیتال ایکس - توسط DIGITAL-X - 08-06-2014 ، 11:10

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان