FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

08-06-2014 ، 13:28

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 164527
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: starmax x10
تشکر از دیگران 114
تشکر دریافتی 41
امتیاز ارسالات 21

RE: فعال کردن X-TIMESHIFT در دیجیتال ایکس  
با درود و احترام نماینده دیجیتال ایکس من حرف شما را تحسین میکنم و نمیگم که کیفیت ریسور خوب نیست اتفاقا از لحاظ هنگ هیچی مشکلی نداره من با دستگاهای دیگه هم کار کردم 3 تا مسیر بذاری سرعت ریسور کند میشه ولی الان 12 تا مسیر دارم با این همه کانال تا حالا اصلا ندیدم یه ذره هم افت سرعت کنه و این باعث میشه نسبت به برند های دیگر از این لحاظ در سطح بالاتری قرار بگیرد تنها مشکل ما اینه این کیفیت اکانت پایینه الان اگه یه برنامه درست کنید واسه کیفیت شیرینک خیلی خوب میشه باور کنید فریز زیاد داره اگه فریز نداشت هیچ لزومی نداشت بیام اینجا پست بزنم از لحاظ سرعت نت هم خیالتون راحت هیچی مشکلی ندارم سرعت 2 مگ از مغابرات گرفتم دانلودم  همه وقت 260 میره ماله همه شبا ساعت 1 که رایگان میشه 20 کیلوبایت تا 50 کیلوبایت میره ولی ماله من همون 260 میره خداییش واسه خودمم سخته باور کردنش ولی خدا مارو خیلی دوست داره ما فقط این مشکلات داریم یکی همین کیفیت اکانت بره بالاتر دومی هم این کانال هایی که با دولار سز و قرمز هستد درست کنید کلا قاطی شدند میبینی چند از دولار قرمز نشون میده و سبز ها رو بعضی هاشون نشون نمیده تعدادشونم زیاده یکی دوتا نیست این سی سیکمی هم گفتید رایگان نیست از سایت خریدم ولی بعضی مواقع اونم مشکل داره ولی نه به اندازه خود شیرینک وگرنه ریسور از لحاظ تصویر خیلی عالیه از لحاظ بدنه هم بیسته فقط یه مشکل دیگه که تازه باهاش برخورد کردم فلاش وایفای چون خودم از کابل استفاده میکنم زیاد واسم مهم نیست ولی همون روز اول که ریسور اوردم خونه فلاش وایفایی رو که به ریسور میزدم وایفایی رو پیدا میکرد زیاد هم داغ نمیشد ولی اون برنامه ای که به تازگی تو سایت اعلام کردید از اون موقع که اون برنامه رو زدم دیگه فلاش وایفایی رو نمیاورد منم برنامه قبلی رو زدم و درست هم شد هیچی مشکلی نداره فقط نمیدونم چرا بدنه فلش خیلی داغ میشه یعنی ادم نمیتونه بهش دستم بزنه نمیدونم مشکل از فلاش یا ریسور یا برنامه با تشکر فراوان
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
DIGITAL-X

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فعال کردن X-TIMESHIFT در دیجیتال ایکس - توسط mrcback - 08-06-2014 ، 13:28

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان