FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

09-08-2014 ، 01:17

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 32173
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: NEXT 18500 PLUSE
تشکر از دیگران 268
تشکر دریافتی 317
امتیاز ارسالات 82

RE: اعلام وضعیت شرینگ اینترنتی دیجیتال ایکس HD   ( آخرین ویرایش در این ارسال 09-08-2014 ، 01:41 توسط jalalof )
با سلام و خسته نباشید.

دوست عزیز من بنده خودم حداقل 10 ساله تو کار وبار رسیور هستم نمیدونم منظور شما و هدف شما از داشتن نرم افزار چیه؟

نرم افزار رو یک شرکت زمانی به برنامه نویس یا نویسهاش میگه9 بنویسند و اصلاح کنند که نرم افزار رسیور باگ و مشکلی داشته باشه.شرینگ رو که میخایی هستش و

حل شده ظاهرا با توجه به اعلام این دوستمون.

من گفتم با نماینده شرکت تماس گرفتم و ایشون هم متذکر شدند پیگیری میکنند.

فقط یک نکته رو چندبار نوشتم و بار دیگه متذکر میشم برای دارندگان دیجیتال ایکس dx800 که اگر از شرینگ ماهواره ای میخایید استفاده بکنید حتما از یک برند النبی معتبر استفاده کنید.چون التبی های نامرغوب در پخش رسیور حتی رو النبی 1 که اصلی هستش هم فریز و قطعی میندازه.

بنده خودم یک مدل انبی  ستار ایکس که درب پشتیشون ابی رنگ هستش و قرمز رنگ  امتحان کردم با این برند با چند تا رسیور مشکل داشت و همون رسیورها رو باالنبی های  پریمیوم و ستار مکس امتحان کردم نه فریز داشت و نه مشکل.

پس لطفا در انتخاب النبی شرینگتون دقت کنید.

اونهایی که در مدل dx800 مشکل دارند و فریز میکنه و داره و یا هنگ میکنه  النبی دوم رو سیمش رو از درگاه تیونر باز کنند و رسیور رو ریستارت بکنند ببینند که بازم اینطوری میشه یا نه؟ مطمئنا حل میشه.پس مشکل 90درصد از نامرغوب بودن النبی هستش و تداخل و نویز و ولتاز اضافی ایجاد میکنه.
این موصوع تعویض دیود در مدل اسیمو dx600 و سولار dx100  به این منواله و دیود رو ضعیف انتخاب ککردند تو طراحی و محاسبه کم حساب کردند ولی تو dx800 دیودها smd هستند و تقریبا در این سری این دیودها یک حالت پابلیک و عمومی در برد دارند .کم و کسری در ولتاز نداره و مشکل از تعویض دیود نیستش.برمیگرده به  کیفیت النبی.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(08-08-2014 ، 10:27)فردین آذری نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام رمز مادری دیجیتال ایکس چنده.

1351 فقط خواهشا این رمز مادر رو مثل سوپر مکس سبک نکنید که یچه های رو گهواره هم میدونستند.
برای نگه داشتن حرمت خانواده و دورموندن از بچه ها و جوونهای کم سن و سال خواهش میکنم این رمز رو بسته نگه دارید تا جوننهای کم سن و سال ندونند و بد اموزی نشه.
با سپاس.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(08-08-2014 ، 14:29)Hearing نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدآخرین باری که نماینده رسمی دیجیتال ایکس تو انجمن دیده شده و پستی ارسال کرده همین پست 178 بود ظاهرا . . .
نه یه نرم افزاری ، نه یه 11727 تی ، نه یه پشتیبانی ، یعنی چی واقعاء . . .
یه جوابه درست حسابی هم که نمیده عزیزه دل . . .
اینم از سرانجامه دیجیتال ایکس . . .
دوست گرامی شما از سخت افزار هیچی سرت میشه؟
میدونی برد چیه؟
میدونی قطع
ات بکار برده شده تو رسیور کدوم مرغوبه و معنی ساپورت رو میدونی؟

من خودم شخصا تا حالا 3 دستگاه رو عین گارانتی برای مشتریهای  این شرکت عوض کردم که ظاهرا مشکل داشتند.حداقل هم حدود 20کارتن یا 30 کارتن فروختیم و از این همه تعداد منطقی هستش یکی یا دو دونه خرابی دربیاد.چون تو حمل و نفل ضربه میبینه.
ساپورت یو اومدن نرم افزار برای رفع مشکل هستش نه برای بالا بردن تاریخ نرم افزار فقط.متوجه شدهی.
راحت میشه تو پچ فقط تاریخ رو عوض کرد و سر ملت رو شیره مالید ولی وقتی در حال حاضر شرنگ هوایی برقراره و تغییری نکرده نرم افزار میخایی چکار؟
باید فرکانس دیتا عوض بشه که اونموقع شرکت نرم افزار جدید با ماهواره دیتا رو اعلام میکنه و نرم افزار و ریلیز میکنه.
من هر مارکی فروختم.
همه رسیورها مشکلهای مختص به خودشون رو دارند.هیچ رسیوری نیست که بی عیب باشه.
پس خواهشا بیخود جو سازی و جبهه گیری نکن.
به قول این دوستمون و مدیر انجمن این اشغ6ال ایکسها رو اگه باز کنی و ببینی تو برد چه خبره میفهمی جریان چیه

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اعلام وضعیت شرینگ اینترنتی دیجیتال ایکس HD - توسط jalalof - 09-08-2014 ، 01:17

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 8 مهمان