FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

17-08-2014 ، 02:21

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 32173
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: NEXT 18500 PLUSE
تشکر از دیگران 268
تشکر دریافتی 317
امتیاز ارسالات 82

RE: نرم افزار منو مشکی دیجیتال ایکس DX 800 T HD به تاریخ 30-05-2014  
اره عزیز دلم یکی دو روز دیگه خواهید دید.
ما کلی با مکسها علاف شدیم و ندیددیم هیچ پشتیبانیی .فقط یه نرم افزار هم نشد پشتیبانی.
اگه یه دونه ایسی و تیونر تو باز پیدا نشد و رسیورت موند رو دستت  علاف اونموقع میفهمی پشتیبانی یعنی چه.
با 10 تا پستت میایی یه گرو خاک ایجاد میکنی و میری.
مشخصه کی هستید؟
حد اقل 5 یا 6 سال مدیر و معاون ساتا بودم و با کاربرهایی مثل شما کل کل کردم و کاربر جم  بخوره میتونم تشخیصش بدم اقا از کجا اب میخوره و خیلی کاربرا رو زمون خودش  مثل شما رو اخراج کردم و ایپی شون رو بستم.متاسفانه تو این سایت فقط پنل مدیریت میتونه ایپی رو چک کنه وگرنه راحت تو دو تا سایت که ایپی بدن معلومتون میکردم جنابعالی کی هستید که اینقده حرفاتون گنده هستش.
شما اگه یه کاربر با 10 تا پست امروز اومدید گیر میدید و تا حالا یه دونه ستار ست داشتی و بعدش یه دونه ستار مکس گرفتی  حداقل 100 نوع برند اومده دستمون داداش.برو خدا روزیتو جای دیگه ای بده.بنده که شخصا برای تهران و تبریز و شهرستانهای دوروبر خودمون فرستادم مشکلی برامون پیش نیومده چون ایمیل دادم.شماره دام مشکلشون رو حل میکنم.متاسفم براتون که خیلی تابلو خودتون رو نشون میدید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نرم افزار منو مشکی دیجیتال ایکس DX 800 T HD به تاریخ 30-05-2014 - توسط jalalof - 17-08-2014 ، 02:21

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان