FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

19-09-2014 ، 14:16

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 17796
اعتبار: 28
آفلاین است
مدل رسیور: Istar 30000 mega
تشکر از دیگران 2849
تشکر دریافتی 1935
امتیاز ارسالات 284

RE: تعمير تغذيه انواع رسيورها به زبان ساده   ( آخرین ویرایش در این ارسال 19-09-2014 ، 14:17 توسط ali_nokia )
(18-09-2014 ، 20:09)Hangoveer نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام
من یه ایکلاس 9595 دارم که تیونر اون ال ان بی میسوزنه ..دقیقا فقط چند ماه به من کار داد بعد یک مرتبه مشاهده کردم که هیچ کانالی سیگنال نداره ، با فایندر که تست کردم دیدم که ال ان بی سوخته گفتم شاید معمول باشه وبعد از چند ماه سوخته ال رو عوض کردم و اومدم ریسیور رو روشن کردم دیدم که بازم  سیگنال نداره تعجب کردم وقتی که دو مرتبه پیش دیش رفتم دیدم این یکی ال رو هم سوزنده .....البته با فایندر تصویری تست میکردم و متوجه میشدم که ال ها سوخته 

اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم

دوست من شما خروجی برق تیونر با اهم متر اندازه بگیر نباید بیشتر از 18 باشه واسه ای کلاس
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(18-09-2014 ، 14:38)livhk نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام من یه رسیور x30cu usb دارم توسط رعدوبرق خاموش شد تغذیه راچک کردم وای نه خازن ونه ایسی وچیز دیگه ای نشتی پیدا نکرده چاره کار چیه؟

خروجی های تغذیه با اون مقداری که نوشته برابری بده ببین اندازشون یکیه یا نه

امضای ali_nokia امتیاز دادن و تشکر کردن شما دوستان عزیز باعث رونق بیشتر انجمن خودمون میشه نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Son of Techno ، سالارخان ، vahid-zhiyan ، ffarshid ، Hangoveer

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تعمير تغذيه انواع رسيورها به زبان ساده - توسط ali_nokia - 19-09-2014 ، 14:16

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 7 مهمان