FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

28-09-2014 ، 07:05

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 35833
اعتبار: 17
آفلاین است
مدل رسیور: starmax A100
تشکر از دیگران 2625
تشکر دریافتی 1014
امتیاز ارسالات 194

RE: سوالات و مشکلات استارمکس StarMax A100 HD  
با سلام خدمت اساتید و تمامی  کاربران محترم فریست
یک دستگاه استارمکس A100 که جدیدا خریداری شده به مشکلی برخورد کرده که من حداقل سابقه ی برخورد با آن را نداشتم.
این دستگاه بعد از حدود دو هفته از راه اندازیش با فواصل زمانی 5-6 ساعت و بطور متناوب خاموش  میشده و تا از دکمه ی برق پشت دستگاه خاموش و روشن نمیکردند   دوباره بالا نمی آمده. نهایتا با تکرار این کار این زمان مرتب کاهش پیدا کرده و الان پس از چند ثانیه و خیلی سریع خاموش میشود.
برنامه را داخل یک یو اس بی خالی ریختم قبول نمیکنه و با لودر هم همینطور.یعنی قادر به ریختن برنامه نیستم
البته موقع برنامه زدن با لودر یک بار Error 10 میده یک بار رو صفحه ی دستگاه عدد شروع به حرکت وکم شدن می کنه ولی به 90 نرسیده استوپ و هنگ میکنه .فقط یک بار تا 80 رسید و روی 80 استوپ کرد و یک بار هم تا زیر 50 رسید اما اکثر مواقع به 90 نرسیده استوپ میکند.
لطف کنید راهنمایی بفرمایید آیا ایراد سخت افزاری است؟به سی پی یو دستگاه مربوط میشود؟فراموش نکنم که عرض کنم دستگاه را باز کردم و دستم را روی سی پی یو هم گذاشتم اصلا حرارت غیر طبیعی به خودش نمی گرفت و دمای آن بالا نمی امد. ویا اگر برای انتقال برنامه کار خاصی باید انجام بدهم بفرمایید
در انتها متذکر میشوم که برای انتقال برنامه با لودر  هم از لودر ساخته شده ی بچه های خوب فریست استفاده کردم وهم از لودری که از طرف خود استارمکس گذاشته شده بود که نتایج هردو یکسان بود
با سپاس فراوان  esitala
مرسی ازتو و فری ست

اوکیآره

امضای esinader اوکیهمواره به یادداشته باشید : در زندگی به آنچه لیاقتش را داریم میرسیم نه آنچه آرزویش راچاکریم دوست عزیز

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
vahid-zhiyan ، ffarshid ، arzon

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات استارمکس StarMax A100 HD - توسط esinader - 28-09-2014 ، 07:05
مشکل شیرینگ اینترنتی - توسط p1104 - 21-02-2016 ، 18:17
ارور ۱۱۴ A100 - توسط RT HD - 09-07-2016 ، 16:39
آبدیده ریسیور - توسط hphphphp - 12-07-2016 ، 10:29
رسیور استارمکس StarMax A100 HD - توسط nyper - 25-01-2019 ، 17:08

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 28 مهمان