FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

02-12-2014 ، 05:37

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 208109
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: X
تشکر از دیگران 318
تشکر دریافتی 864
امتیاز ارسالات 213

RE: نرم افزار حل تمامی مشکلات ISTAR X9900 Classic  
(02-08-2013 ، 18:41)Black Dish نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
نرم افزار حل تمامی مشگلات ISTAR X9900 Classic

حل مشکل loaden < بالا نیامدن دستگاه > نگرفتم نرم افزار

آموزش

1 : فایل زیر را دانلود کرده واز حالت زیپ در آورده ودر یک فلش مموری انتقال داده

2 : فلش مموری را در در گاه usb پشتی دستگاه قرار داده

3 : کلید جلوی پانل دستگاه Standbyرا فشار داده و کلید پاور پشت دستگاه را روشن کنید تا نرم افزار انتقال پیدا کند

(07-01-2014 ، 00:20)سالارخان نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود

اول کلیه متعلقات از جمله سیم دیش و . . . از رسیور جدا کنید بعد تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید و همانطور که استاد فرمودند چندین بار تلاش کنید اما به یاد داشته باشید از نرم افزار تغییر نام داداه شده یک بار استفاده کنید وقتی میخواید تکرارش کنیداز نوع تغییر نام بدید.

درود. من چندین بار انجام دادم اما نشد. یعنی هر بار که اینکارو انجام میدم وقتی کلیدpower پشت رو که روشن میکنم نمایشگر پنل جلوی دستگاه خط چین هایی رو به حالت مستطیل به گردش در میاره بعد دستگاه روشن میشه و بعد از چند ثانیه دوباره خاموش میشه و همینطور پی در پی ادامه داره.../ سالارخان منظور شما از تغییر نام اینه که هر یک باری که قراره اون حرکت ROM رو اجرا کنم برای دفعه بعد اسم فایل ROM.BIN رو پاک کنم و دوباره اسمو تایپ کنم؟
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Arazali

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نرم افزار حل تمامی مشکلات ISTAR X9900 Classic - توسط boy.011 - 02-12-2014 ، 05:37

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان