FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

18-12-2014 ، 00:38

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 10621
اعتبار: 24
آفلاین است
مدل رسیور: SR-2000 HYPER
تشکر از دیگران 857
تشکر دریافتی 3379
امتیاز ارسالات 527

RE: اعلام وضعیت شرینگ اینترنتی دیجیتال ایکس HD  
(18-12-2014 ، 00:06)rozita نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدالان بار هزارمین بار که میگم از نماینده دیجیتال اکس خواهشمندم فکری به حال شرینگ کنه یا یک برنامه جدید برای بهبود شرینگ بزاره خیلی عصابانیم از از دست این رسیور ..رسیور من dx solar 100 هستش خواشان کاری کنید اگر اینطور پیش بره من مجبورم رسیور عوض میکنم با نشکر

داداش اینو ببر عوضش کن یه اوسکار X300 بخر . یا یه 2000 هایپر بخر . این رسیور اگه میخاست درست بشه یه سال و نیم وقت داشت که درست بشه . شما نگاه کن هنوز یه پکیج دیجیتورک روی این رسیور باز نشده یه تغییر رنگ کانال رو هنوز نتونستن درست کنن و همه چی قاطیه برو نگاه کن ببین من چند ماه پیش این مورد دیجیتورک رو نوشتم . من نمیدونم دیگه این برنامه دادن های ابکیشون چیه و با چه رویی میان بازم برنامه جدید  میزارن اصلا برنامه دادنشون برای چیه وقتی مشکلاتش رفع نمیشه ? خیلی خیلی عذر میخام ایجور حرف میزنم ولی یه سوال در باره این رسیور واقعا ذهنمو درگیر کرده  اون بابایی که برنامه برای این رسیور مینویسه ایا واقعا شوته یا داره ادای شوت ها رو در میاره ?
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
rozita

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اعلام وضعیت شرینگ اینترنتی دیجیتال ایکس HD - توسط Snapdragon - 18-12-2014 ، 00:38

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان