FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

25-01-2015 ، 01:50

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 208109
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: X
تشکر از دیگران 318
تشکر دریافتی 864
امتیاز ارسالات 213

RE: سوالات و مشکلات استارمکس StarMax A100 HD  
(24-01-2015 ، 08:17)Snapdragon نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدببین داداش گلم من قصدم کمک کردن به تو هست  نیومدم که باهات کل کل کنم من ادعایی ندارم ولی بیش از 10 ساله کارم همینه و  ماهواره هستش و با هر مدلی که بگی کار کردم و چیزایی که میگم تجربشو دارم و تست شدن

اکتاگن که مثال زدی در حد رسیور ایکس کروزر هستش و اصلا برند معتبری نیست من دارم میگم تولیدات شرکت دریم مولتی مدیا نه بقیه شرکت های المانی  . داری اشتباه پاسخ میدی من میخام راهنماییت کنم مشکلت حل بشه چونکه تا حالا 3D کار نکردی  داری این اشتباهاتو میکنی . آیا غیر از اینه ؟ رفتی گیر دادی به اینکه جلو یه رسیور ایا نوشته 3D یا نننوشته باشه  و ملاکت اونه . رو چند تا رسیور 3D رو تستش کردی اونوقت  ؟ 

3D کاراش رو صفحه تلویزیونت هست نه داخل رسیور داداش گلم یه خورده بیشتر دقت کن . حرفت مثل اینه یه تلیویزیون سیاه سفید قدیمیا داشته باشی بری رسیور بخری بگی میخام رسیوری باشه که تو تلویزیون سیاه سفید برام رنگی نشون بده 

ببین عزیزم 3D اصلا و ابدا ربطی به ماهواره یا پلیر نداره به هیچ وجه .  این تصاویر رو برات گرفتم دقیق مشخصه 3D چی هستش و چجور تصویر بوسیله تلویزون برات 3D میشه . اصلا و ابدا ربطی به اینکه رو دی وی دی داری میبینیش یا ماهواره یا رو یه فلش میموری  نداره . تو فقط فیلمت باید با حالت دو تکه ای فیلمبرداری شده باشه وسلام

ببین این تصویر شبکه 3 بعدی رسیور . میبینی که رسیور 3D نشون نمیده و فقط تصویر معمولی هستش و دو تکه ای همونجور که فیلمبردارش کردن رو برات نشون میده که بدردی نمیخوره 

[تصویر:  2962b9639293e84c2011b7645b9d71218cee8e86.jpg]

حالا برای اینکه بتونی تصویر دو تکه ای رو 3D ببینی باید تلویزیونت رو ببری رو حالت 3D که اونم بستگی داره فیلمش چجور فیلمبرداری شده باشه تو این مثال فیلمش رو ساید بای ساید گرفتن که منم گذاشتمش رو ساید بای ساید

[تصویر:  0563a67840c5c09f19544a77f9e44660ef4d3525.jpg]

بعدش اون تصویر خام دو تکه ای رو برات تبدیل میکنه به 3D و میشه این :

[تصویر:  1465b72b1fae807c8762a9e3f39120ce56b02e09.jpg]

و بعدش که عینک بزنی 3D میبینیش .

حالا من سوالم از تو و عزیزانی که در جوابت میگن اره استارمکس تایید میشه و ...  اینه نقش رسیور برام توضیح بدید که چه کاره هست این وسط ؟ و چه کاری برای 3D شدن فیلم انجام داد تو این عکس هایی که برات گذاشتم ؟ 

متوجه شدی داداش گلم ؟ همه کارا تو ال سی دی هستش نه رسیور و اصلا رسیور کاری به 3D بودن و نبودن فیلم نداره اون فقط تصویر رو همونجور که فیلمبرداری کردن نشون میده و تو چه با یه فلش مموری 5 هزار تومنی بزنیش به تلویزیونت چه با بلوری و چه با رسیور 3 میلیونی فرقی نمیکنه . تصویرت همونه که هست و 3D نیست تا وقتی که تلویزیونت 3D نباشه

برای الیدی 3D هم خاستی بخری اگه مهم برات 3D هستش LG بهترین 3D ها رو داره و اگه کیفیت تصویر برات مهم تره SONY ساخت مالزی جنس درجه یک هستش  . و هیچوقت سمت SAMSUNG نرو

و من الله توفیق

تا حالا دوربین فیلمبرداری فیلم های سه بعدیو دیدی؟ مثل این دوربین های فیلمبرداری معمولی تک لنز نیست مثل دوربین شکاری 2تا لنز داره فکر نکن ما از سیاره زئوس اومدیم و تا حالا کارکرد تلویزیون 3D رو ندیدیم... بیخیال دوست عزیز اینجا تایپیک سوالات و مشکلات یه مدل از یه برنده... ما که پست اولمون از بابت سوال کردن اینکه استارمکس A100 سه بعدیو پشتیبانی میکنه یا نه مثل بقیه برندها که رو کارتنشون چاپ کردن_  فقط به صرف این بود که رو این مدل اصلن اثری از ارم 3D نیست اما شما بحثو به اونجاها کشوندی که 4تا مثل من گول نوشته 3D میخورنو بقیه حرفو حدیث ها..... ما اومدیم اینجا چیز یاد بگیریم نه اینکه اطلاعاتمونو با توهین به رخ بقیه بکشیم.... با تشکر از اطلاعات شما... تمام
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
سالارخان ، فردین آذری ، ffarshid ، hosein7472 ، pqow

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات استارمکس StarMax A100 HD - توسط boy.011 - 25-01-2015 ، 01:50
مشکل شیرینگ اینترنتی - توسط p1104 - 21-02-2016 ، 18:17
ارور ۱۱۴ A100 - توسط RT HD - 09-07-2016 ، 16:39
آبدیده ریسیور - توسط hphphphp - 12-07-2016 ، 10:29
رسیور استارمکس StarMax A100 HD - توسط nyper - 25-01-2019 ، 17:08

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 49 مهمان