FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

18-01-2015 ، 23:48

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 29143
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: starsat sr-x97
تشکر از دیگران 87
تشکر دریافتی 115
امتیاز ارسالات 58

اعلام کدهای beIN SPORT HD جهت پخش AFC Asian CUP 2015   ( آخرین ویرایش در این ارسال 19-01-2015 ، 00:39 توسط علی فخاری )
(18-01-2015 ، 23:38)Dish Network نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود

ماهواره را بصورت دستی اضافه کنید

قدرت فرکانس بین اسپورت ها ضعیف هست اما دوستانی در بندر عباس دارم که موفق به دریافت شده اند . دقت کنید فرکانس FEED هست و مواقعی که برنامه ندارند سیگنال هم ندارد

برای جهت یابی از فرکانس قوی شبکه IFILM موجود در این مسیر استفاده کنید و تا حد ممکن دیش را دقیق تنظیم کنید :

فرکانس قوی شبکه آی فیلم ماهواره یوتلست 3B :

11498 : FREQ
SR : 11852
FEC : 3/4
V

سپس موقع پخش مسابقات زنده بر روی بین اسپورت ها قرار بگیرید

نقشه پوشش فرکانس برای ایر با
با تشکر اگر در بندرعباس  از اعضا کسی هست که نصاب باشند و امکان دسترسی به انها باشد سپاسگذارم در هر صورت ممنونم
- - - - - - - - - - - - - Updated - - - - - - - - - - - - -
(18-01-2015 ، 23:48)علی فخاری نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا تشکر اگر در بندرعباس  از اعضا کسی هست که نصاب باشند و امکان دسترسی به انها باشد سپاسگذارم در هر صورت ممنونم

جسارتا جهت تنظیم دیش یوتلست 3.1 وقتی پشت دیش هاتبرد قرار میگیریم چگونه باید دیش را تنظیم کنم و اینکه یوتلست 3.1 نیست روی ریسیور روی کدام ماهواره باید نظیمات ریسیور و فرکانسی که فرمودید رو جستجو کنم

پیام‌های داخل این موضوع
اعلام کدهای beIN SPORT HD جهت پخش AFC Asian CUP 2015 - توسط علی فخاری - 18-01-2015 ، 23:48

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان