FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

26-01-2015 ، 13:42

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 38514
اعتبار: 3
آفلاین است
مدل رسیور: supermax 9200cxt
تشکر از دیگران 68
تشکر دریافتی 238
امتیاز ارسالات 48

RE: سوالات و مشکلات عمومی فایندرها - آنالوگ و دیجیتال   ( آخرین ویرایش در این ارسال 26-01-2015 ، 14:49 توسط halgurd )
(26-01-2015 ، 02:10)gashi1 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدچرا پریمیوم 7000  نرم افزار قبول نمیکنه تا یوسبی رو بهش میزنم  میخوام برم رو نرم افزار قاطی میکنه خاموش میشه وصفحه اش ابی و زرد میشه با چند نوع یوسبی هم امتحان کردم مشکل چیه . دنبال لودر گشتم که  با کامپیوتر امتحان کنم ولی لودر رو پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

دوست عزیز قبول میکنە رسیت فکتوری کن و نام فایل را تغییر بده و فایل را در فلش مموری بدون اینکه داخل پوشه باشه بریز
متاسفانه در نرم افزار اخر هیچ ماهواره ای که اسیا را پوشش بده در لیست نیست و باید تمام و کمال خودت لیست را ویرایش بکنی
- - - - - - - - - - - - - Updated - - - - - - - - - - - - -
(26-01-2015 ، 02:10)gashi1 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدچرا پریمیوم 7000  نرم افزار قبول نمیکنه تا یوسبی رو بهش میزنم  میخوام برم رو نرم افزار قاطی میکنه خاموش میشه وصفحه اش ابی و زرد میشه با چند نوع یوسبی هم امتحان کردم مشکل چیه . دنبال لودر گشتم که  با کامپیوتر امتحان کنم ولی لودر رو پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

دوست عزیز قبول میکنە رسیت فکتوری کن و نام فایل را تغییر بده و فایل را در فلش مموری بدون اینکه داخل پوشه باشه بریز
متاسفانه در نرم افزار اخر هیچ ماهواره ای که اسیا را پوشش بده در لیست نیست و باید تمام و کمال خودت لیست را ویرایش بکنی
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
سالارخان ، vahid-zhiyan ، diyarshno ، saeed sky ، reza8002 ، 4030pr ، hosseinmoein ، msadati69

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات عمومی فایندرها - آنالوگ و دیجیتال - توسط halgurd - 26-01-2015 ، 13:42
آبگرید - توسط سروش اعتماد - 19-07-2016 ، 02:12
فایندر تصویری - توسط حامد. - 03-04-2017 ، 17:32

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 23 مهمان