FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

15-03-2015 ، 12:51

محروم شده

شماره کاربری: 232012
آفلاین است
مدل رسیور: ایکلاس
تشکر از دیگران 48
تشکر دریافتی 127
امتیاز ارسالات 40

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست  
باسلام من یکی از تجربه هایم را بگم انشاالله مفید باشه.1روزیکی ازمشتریام زنگ زدطوفان امده!!!وای .... مردم از خنده دیش بهم ریخته.رفتیم دیدیم دیش تابدارشده عجیب .دیش تاب گیری کردم وهاتبرد وعرب گرفتم سریع وبرای اطمینان سویچ هم تست کردیم دیدم سوچ خرابه سویچ مدیااستار بستم وسیم ال ان بی وریسورمتصل کردم وامدم برای کانال یابی دیدم کلیه شبکه ها کیفیت سیگنال عالی بود ولی  بی بی سی نمیگرفت.در فکرم ...  سیم به فایندر خودم متصل کردم دیدم عالی میگیره صاف صاف.به طرف گفتم رسیورت قدیمی که هست این سویچ بعضی شبکه ها رو نمیاره بالا.طرف گوش به حرف نمیدادهوم؟.اخرددیم 1سویچ قدیمی توکیفم بود واسش بستم تمامی شبکه با کیفیت سیگنال عالی جواب داد.دوستان نصاب پس اگر جایی همچین مشکلاتی داشتین سیویچ تعویض کنید مخصوصا برای رسیورهای قدیمی مانند استارست250و...  من خیلی مورد اینطوری داشتم.اولین کاری هم که میکنید از بالا به دیش نگاه کنیدمتوجه میشید که دیش طرف صاف یا تاب داره.خلاصه همه کارهارو خودتون انجام بدیداز سیم لخت کردن گرفته تا کانال چیدن که مشکلی واستون پیش نیاد اگر ازفایندردیجیتال استفاده کنید خیلی پیشرفت کارتون بیشتره.موفق باشید. اوکی
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
فردین آذری ، سالارخان ، salim964 ، walid ، Snapdragon ، gahan ، vahid-zhiyan ، عارف360 ، hamied ، esinader ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30 ، sat0

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست - توسط حامدابراهیمی - 15-03-2015 ، 12:51

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 5 مهمان