FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

17-03-2015 ، 21:14

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 10621
اعتبار: 24
آفلاین است
مدل رسیور: SR-2000 HYPER
تشکر از دیگران 857
تشکر دریافتی 3378
امتیاز ارسالات 527

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست  
عزیزان یه چیزی بگم بهتون . یه رسیور دریم بوکس لینوکسیی از اون قدیمیا برای یکی خاستم با دیش گردون ببندم و طرف دیشب زنگ زد بهم گفت فردا بیا ببندش برام . دیگه خودش فکر کرده بود حالا که نصاب میاد بزار تا میتونم دستکاریش کنم چیزی یاد بگیرم اون میاد درستش میکنه ...  خلاصه فایل اپدیتم که نداشتم روشنش کردم دیدم خیلی دستکاریش کرده این و یه پیغامهای عجیب قریبی میومد  تنظیم کارخانش کردم که بر به مشکل نخورم ولی چشمتون روز بد نبینه . اقا ما اینو هر بار روشن میکردیم 5 ثانیه برق میومد به فایندر بعد بکل قطع میکرد . شاید ده پانزده بار روشن خاموش کردم نشد . به فایندر شک کردم اخه رسیوره روشن بود ولی برقش قطع میکرد بطرف گفتم رسیورت خراب هستش میگفت نه از کسی که خریدم فامیله و خونش تستش کرده برام . خلاصه داشتم دیوونه میشدم اخرش شانسی یه بار دیگه برگشت به کارخانش کردم تو تنظم اولیش یه چیزی داشت برای لیست کانالش که خودش همینجوری یه سری کانال نصب میکرد رو رسیور منم اونو تایید کردم بعد دیدم برق فایندر درست شد متعجبم در فری ست . تازه دوهزاریم افتاد که اینا اگه کانال روشون نباشه تیونرش برقشو خاموش میکنه . خلاصه این تجربه جدیدی بود من تا حالا این مدلیشو نبسته بودم دیگه و با این همه سال سابقه موندم . گفتم به شما هم بگم جلوی مشتری مایه خجالتتون نشه 
بهدشم یه چیزی بگم اگه از اینا خواستید ببندید یه وقت قبول نکنید لیست کانال برای طرف بچینید چونکه اینا خیلی وقت میگیره کارشون و اگه این کارو بکنید حداقلش پنج شیش ساعت علاف برای چیدن کانالش میشید . به طرف یاد بدید چطور خودش جابجاش کنه خیلی بصرفه تره .
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
zandaki sina ، عارف360 ، farhad fatemi ، modern_239 ، حامدابراهیمی ، hamied ، esinader ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست - توسط Snapdragon - 17-03-2015 ، 21:14

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان