FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

28-08-2016 ، 12:40

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 215881
اعتبار: 1
آفلاین است
مدل رسیور: MS 6000 Ferrari
تشکر از دیگران 24
تشکر دریافتی 345
امتیاز ارسالات 98

Smile  نحوه تشخیص LNB پریمیوم گلد اصلی از تقلبی  
خود پریمیوم های اصلی هم از یه شرکت چینیه ولی از همین چینی هاش هم یه شرکت چینی دیگه اومده و کپی زده و چون محصول جدید با همون نام ولی از یه شرکت دیگه ای هست ما بهش میگیم تقلبی اما اگه از تقلبی ها استفاده هم بکنید مشکلی ندارن و ارزان تر هم هستن

شرکت تقلب کار خیلی دقیق از LNB های اصلی گلد کپی زده و تشخیص اصلی از تقلبی در شرایط عادی کمی سخته

یکی از نشانه های تشخیص تقلبی بودن اینه که اصلی رو در کنار تقلبی بذاری مدل تقلبی کوتاه تر هستش و اگه LNB اصلی برای مقایسه در اختیار نداشتید به شماره سریال دقت کنید

شماره سریال مدل تقلبی با حروف درشت نوشته شده 

نشانه سوم هم تشخیص از روی هلوگرام هستش و کارتن مدل های جدید 2016 اصلی گلد مشکی هستش

در تصویر زیر LNB سمت راست تقلبی هست و LNB سمت چپ اصلی هست

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
xcruiser1 ، karim1212 ، جوهرساوجی ، modern_239 ، FREESAT ، akbar_rassam ، Hangoveer ، bahar01 ، Sajjad30 ، raptor07 ، Cloudman ، tanha935 ، sat0 ، ali_ebadi
03-04-2025 ، 03:39

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 465589
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: استارست
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 1
امتیاز ارسالات 1

RE: نحوه تشخیص LNB پریمیوم گلد اصلی از تقلبی  
والا شماره سریال رو هم میزنیم میگه تقبلیه وجود ندارد . حتی النبی‌ای ک سال ۲۰۰۰ خریدم رو هم توسایت میزنم همش میگه تقلبیه . ال تی‌۸۰۰ رو هم سایت میزنه تقلبی . بااینکه از گلد پریمیوم سیگنال بیشتری دارم نصب میکنم با تی ۸۰۰ . کلا از وقتی تی۸۰۰ اومده دیگه سمت گلد پریمیوم نمیرم . ۸۱۰ و ۸۲۰ هم فرقی با تی ۸۰۰ ندارن . من هر پشت بومی میرم تست میکنم روهاتبردهای مشتری ها . فقط نمیدونم چرا سایت هر سریال‌‌نامبری ک میدم رو تقلبی میزنه . بااینکه مسیرهارو دارم فول نصب و‌تنظیم میکنم با تی ۸۰۰ .

2408057557
امکان مشاهده فایل پیوست شده را ندارید

کاربر گرامی برای مشاهده فایل ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
ritana
03-04-2025 ، 08:58

کاربر فعال

شماره کاربری: 403926
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: 4030 pro
تشکر از دیگران 14924
تشکر دریافتی 773
امتیاز ارسالات 523

RE: نحوه تشخیص LNB پریمیوم گلد اصلی از تقلبی  
(03-04-2025 ، 03:39)hoorascuros نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدوالا شماره سریال رو هم میزنیم میگه تقبلیه وجود ندارد . حتی النبی‌ای ک سال ۲۰۰۰ خریدم رو هم توسایت میزنم همش میگه تقلبیه . ال تی‌۸۰۰ رو هم سایت میزنه تقلبی . بااینکه از گلد پریمیوم سیگنال بیشتری دارم نصب میکنم با تی ۸۰۰ . کلا از وقتی تی۸۰۰ اومده دیگه سمت گلد پریمیوم نمیرم . ۸۱۰ و ۸۲۰ هم فرقی با تی ۸۰۰ ندارن . من هر پشت بومی میرم تست میکنم روهاتبردهای مشتری ها . فقط نمیدونم چرا سایت هر سریال‌‌نامبری ک میدم رو تقلبی میزنه . بااینکه مسیرهارو دارم فول نصب و‌تنظیم میکنم با تی ۸۰۰ .

2408057557

درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم چک کردن سریال نامبر مختص موتور هستش!!
Patronman ، hfa123

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان