FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

09-02-2018 ، 21:57

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 540
آنلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21860
تشکر دریافتی 88336
امتیاز ارسالات 20573

Lightbulb  برنامه کانال ادیتور برای رسیورهای HDR ایکس کروزر  
ابتدا از لیست کانال خود Backup بگیرید.جهت گرفتن Backup دکمه منو را زده و در قسمت DVB گزینه Data Transfer را انتخاب نمایید.با انتخاب Transfer Service data to USB Storage لیست کانال شما در فلش مموری ذخیره می شود.

حال لیست ذخیره شده را به کامپیوتر منتقل کنید و برنامه پیوست شده را نصب نمایید.پس از نصب در صورتی که زبان پیش فرض برنامه انگلیسی نبود از منوی Option در سربرگ بالای برنامه زبان انگلیسی را انتخاب نمایید.

برنامه را اجرا نمایید و از گزینه File گزینه Import را انتخاب نمایید.با باز شدن پنجره گزینه C Tech HD265 را انتخاب و بر روی Import کلیک و لیست کانال خود را انتخاب کنید.در صورت عدم مشاهده لیست کانال All Files انتخاب کنید

جهت ذخیره صحیح مجددا گزینه File را بزنید و گزینه Export را انتخاب نمایید.مجددا در پنجره باز شده C-Tech HD265 را انتخاب و بر روی Export کلیک کنید

پس از نمایش پیغام زیر که در اسکرین شات ملاحظه میکنید “حتما“گزینه NO را بزنید.لیست کانال شما ذخیره و آماده انتقال به دستگاه می باشد

نکات:

برنامه از زبان فارسی(فیوریت فارسی)پشتیبانی نمی کند.

برنامه با ویندوز ۱۰ سازگار می باشد.

با دور با کلیک کردن بر روی هر شبکه امکان ویرایش و مشاهده اطلاعات بیشتری از شبکه وجود دارد.
امکان مشاهده فایل پیوست شده را ندارید

کاربر گرامی برای مشاهده فایل ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
FREESAT ، dc20000000 ، MARMOOLAK ، mehdi 100 ، محسن نصاب ، tageek120 ، walid ، saberkhan73 ، مجیدیان ، vafadar1
30-11-2019 ، 02:33

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 358001
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: ویو سولو
تشکر از دیگران 20
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 2

پاسخ به برنامه کانال ادیتور برای رسیورهای HDR ایکس کروزر  
سلام من قسمت اول را انجام دادم از کانالها بک آپ گرفتم. برنامه را اجرا کردم . فایل لیست کانالها را که در انجمن بود امپورت کردم سپس اگپسپورت کردم و در پوشه ای سیو شد سپس محتویات پوشه را در فلش ریختم و به رسیور امتقال دادم یه فایل با پسوند nsvc  آمد روش اکی کردم رسیور ریست شد وگفت انتقال انجام شد ولی در لیست کانالهام هیچ جیز جدیدی اضافه نشد. ممکنه بیشتر راهنمایی فرمایید.
tageek120
30-11-2019 ، 15:08

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 540
آنلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21860
تشکر دریافتی 88336
امتیاز ارسالات 20573

پاسخ به برنامه کانال ادیتور برای رسیورهای HDR ایکس کروزر  
(30-11-2019 ، 02:33)hh26 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام من قسمت اول را انجام دادم از کانالها بک آپ گرفتم. برنامه را اجرا کردم . فایل لیست کانالها را که در انجمن بود امپورت کردم سپس اگپسپورت کردم و در پوشه ای سیو شد سپس محتویات پوشه را در فلش ریختم و به رسیور امتقال دادم یه فایل با پسوند nsvc  آمد روش اکی کردم رسیور ریست شد وگفت انتقال انجام شد ولی در لیست کانالهام هیچ جیز جدیدی اضافه نشد. ممکنه بیشتر راهنمایی فرمایید.

ممکن است به هر دلیلی (پر بودن دیتابیس و یا سازگار نبودن لیست با برنامه) لیست نصب نشود .
tageek120

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان