FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

14-10-2019 ، 14:47

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 539
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21831
تشکر دریافتی 88185
امتیاز ارسالات 20537

new4  نرم افزار جدید رسیور استارست STARSAT SR-65000 HD به تاریخ 14/10/2019  
نرم افزار جدید رسیور استارست STARSAT SR-65000 HD به تاریخ 14/10/2019

نسخه 2.54 بیلد جدید 20992

این برنامه با چند روز تاخیر از سوی شرکت منتشر شده و نسخه اصلاحی 2.54 قبلی است .
امکان مشاهده فایل پیوست شده را ندارید

کاربر گرامی برای مشاهده فایل ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
farhad fatemi1353 ، کوروش 1981 ، miladalikhani ، MGH888 ، ehsan0111 ، persiankiss311
22-12-2019 ، 13:40

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 2691
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Starsat SR-65000HD
تشکر از دیگران 12
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 2

پاسخ به نرم افزار جدید رسیور استارست STARSAT SR-65000 HD به تاریخ 14/10/2019  
سلام
با تشکر از زحماتتتون بابت خدمات رسانی مداوم به کاربران
بنده همیشه فایل های نرم افزار رسیورم رو از همینچا دانلود میکنم که مرتبا خود شما فایل های جدید و به روز رو قرار میدید
رسیور بنده استارست 65000 هستش
این دفعه نرم افزار رو مثل همیشه دانلود کردم ریختم روی فلش رفتم روی رسیورم نصب و به روزرسانی رو انجام دادم و بعدش هم یه ریست فکتوری زدم و مثل همیشه کانال ها رو دوباره سرچ کردم چون خیلیاش قطع شده بود و فرکانس هاشون جا به جا شده بود خلاصه کانال ها رو سرچ زدم و مرتب کردم
متاسفانه این دفعه مشکلاتی برای رسیور به وجود اومده اینجا مطرح کردم در صورت امکان لطف کنید و. راهنمایی کنید ممنونتون میشم
مثلا اینکه رسیور وقتی فلش بهش وصله و وارد فلش میشی برای پخش فایل های ضبط شده رسیور وارد میشه و پخش هم میکنه اما موقعی که میخوای خارج بشی از فلش و برگردی به حالت عادیه رسیور و بین کانال ها جا به جا بشی تصویر و صدای کانال ها نمیاد منوی رسیور میاد مشخصات کانال ها اسم ها فرکانس و میزان سیگنال هم نشون میده وقتی اوکی میکنی اما تصویر نمیده دقیقا مثل حالتی که سیگنال نداری اما درصد سیگنال هم زیاده و سبز رنگه تا وقتی که برق رسیور رو از کلید پشتی قطع نکنی و مجددا روشن نکنی درست نمیشه
یه مورد دیگه هم که پیش اومده رسیور خیلی از فایل های ضبط شده توسط خودش رو پخش نمیکنه چه فایل های مربوط به قبل از آپدیت و چه بعدش فرقی نمیکنه به صورت رندوم خیلی ها رو پخش نمیکنه در حالی که فایل ها رو نشون میده حجم و نام و ... مشخصاتشون رو نمایش میده توی لیست اما پخششون نمیکنه وفتی پلی میزنی میره برای پخش و اون نوار شمارنده هم میاد اما در حد چند ثانیه از کل زمان رو رد میشه میره تمام میکنه
لطفا اگر راه حلی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید
بنده بعد از نصب نرم افزار و آپدیت کردن هم ریست فکتوری زدم و کانال ها رو از اول سرچ زدم
تاکید میکنم آخرین بیلد 2.54 به نام 20992 رو هم نصب کرده بودم
پیشا پیش یه دنیا ممنونم بابت وقتی که برای خوندن توضیحات طولانی بنده گذاشتید تشکر دوستت دارم مطمئن نیستم , نمیدونم
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Dish Network
22-12-2019 ، 15:41

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 539
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21831
تشکر دریافتی 88185
امتیاز ارسالات 20537

پاسخ به نرم افزار جدید رسیور استارست STARSAT SR-65000 HD به تاریخ 14/10/2019  
(22-12-2019 ، 13:40)miladalikhani نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
با تشکر از زحماتتتون بابت خدمات رسانی مداوم به کاربران
بنده همیشه فایل های نرم افزار رسیورم رو از همینچا دانلود میکنم که مرتبا خود شما فایل های جدید و به روز رو قرار میدید
رسیور بنده استارست 65000 هستش
این دفعه نرم افزار رو مثل همیشه دانلود کردم ریختم روی فلش رفتم روی رسیورم نصب و به روزرسانی رو انجام دادم و بعدش هم یه ریست فکتوری زدم و مثل همیشه کانال ها رو دوباره سرچ کردم چون خیلیاش قطع شده بود و فرکانس هاشون جا به جا شده بود خلاصه کانال ها رو سرچ زدم و مرتب کردم
متاسفانه این دفعه مشکلاتی برای رسیور به وجود اومده اینجا مطرح کردم در صورت امکان لطف کنید و. راهنمایی کنید ممنونتون میشم
مثلا اینکه رسیور وقتی فلش بهش وصله و وارد فلش میشی برای پخش فایل های ضبط شده رسیور وارد میشه و پخش هم میکنه اما موقعی که میخوای خارج بشی از فلش و برگردی به حالت عادیه رسیور و بین کانال ها جا به جا بشی تصویر و صدای کانال ها نمیاد منوی رسیور میاد مشخصات کانال ها اسم ها فرکانس و میزان سیگنال هم نشون میده وقتی اوکی میکنی اما تصویر نمیده دقیقا مثل حالتی که سیگنال نداری اما درصد سیگنال هم زیاده و سبز رنگه تا وقتی که برق رسیور رو از کلید پشتی قطع نکنی و مجددا روشن نکنی درست نمیشه
یه مورد دیگه هم که پیش اومده رسیور خیلی از فایل های ضبط شده توسط خودش رو پخش نمیکنه چه فایل های مربوط به قبل از آپدیت و چه بعدش فرقی نمیکنه به صورت رندوم خیلی ها رو پخش نمیکنه در حالی که فایل ها رو نشون میده حجم و نام و ... مشخصاتشون رو نمایش میده توی لیست اما پخششون نمیکنه وفتی پلی میزنی میره برای پخش و اون نوار شمارنده هم میاد اما در حد چند ثانیه از کل زمان رو رد میشه میره تمام میکنه
لطفا اگر راه حلی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید
بنده بعد از نصب نرم افزار و آپدیت کردن هم ریست فکتوری زدم و کانال ها رو از اول سرچ زدم
تاکید میکنم آخرین بیلد 2.54 به نام 20992 رو هم نصب کرده بودم
پیشا پیش یه دنیا ممنونم بابت وقتی که برای خوندن توضیحات طولانی بنده گذاشتید تشکر دوستت دارم مطمئن نیستم , نمیدونم

درود
گاهی برنامه نویسان شرکت دچار اشتباهات ریزی میشوند و برنامه مشکلات نرم افزاری پیدا میکند . 
در صورتی که با این نسخه مشکلی دارید میتوانید برنامه قدیمی تر را نصب کنید
سپس ریست فکتوری کنید تا مشکل رفع شود .

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان