FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

07-11-2011 ، 18:37

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 8788
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: x400hd
تشکر از دیگران 17
تشکر دریافتی 6
امتیاز ارسالات 3

نظر سنجی در مورد فایندر تصویری؟؟؟؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 07-11-2011 ، 18:40 توسط Son of Techno )
با سلام
خدمت دوستان به نظر شما بهترین فایندر تصویری از نظر شما کودوم فایندر است و اگر که امکانش هست حدود قیمت ان روبدید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
mobfm ، happy.hours
18-10-2015 ، 17:31

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 6875
اعتبار: 1
آفلاین است
مدل رسیور: starmax A100
تشکر از دیگران 520
تشکر دریافتی 79
امتیاز ارسالات 46

RE: نظر سنجی در مورد فایندر تصویری؟؟؟؟  
(07-11-2011 ، 18:37)ali212 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام
خدمت دوستان به نظر شما بهترین فایندر تصویری از نظر شما کودوم فایندر است و اگر که امکانش هست حدود قیمت ان روبدید

سلام به نظر من ایکس کروز بخر من خودم ست لینک دارم واصلا ازش راضی نیستم.
happy.hours
27-03-2016 ، 19:44

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 267468
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: K9 Wifi 3G Twin HD
تشکر از دیگران 165
تشکر دریافتی 52
امتیاز ارسالات 24

با سلام و درود
با وجود گذشت زمان از شروع این نظرسنجی، صرفا جهت اطلاع دوستانی که قصد خرید فایندر تصویری را دارن ولی هنوز بین چند مدل مردد هستند به عرض میرسد که اکثریت کسانی که من دیدم یا نظراتشون رو خونده ام از فایندر خود ناراضی هستند، و نمونه و مارک دیگری را بهتر میدانند، درصورتی که معمولا همه از نظر کارآیی شبیه به هم هستن، از نظر کیفیت جنس هم هرچه جنس مرغوبتر باشد قیمتش هم بالاتر میرود، شخص خودم فایندر پرمیوم 7000 دارم، اوایل استفاده دلم را زد و از خریدم ناراضی بودم و کلی در بازار و سایت ها دنبال مدلی که بهتر بتونه راضیم کنه گشتم ولی همه کارکردی مشابه به هم داشتن فقط مرغوبیت قطعات بکار رفته و قیمت ها با هم تفاوت داشتن، لذا همون را نگه داشتم و جهت سهولت در نصب دقیق، فایندر عقربه ای قدیمم را همیشه بین راه قرار میدم، پیدا کردن سریع مسیر اولیه با عقربه ای و تشخیص ماهواره یافت شده و دقت در نصبی ایده آل و تنظیم دقیق LMB با تجهیزات فایندر تصویری (حالت اسپکتروم)
ضمنا فایندر های تصویری این قابلیت را دارند که در صورت فراموشی، مسیر های بسته شده بر روی سویچر را شناسایی کنند و فرکانس ها و سیمبل ریت های استفاده شده در هر مسیر را به شما نشان دهند، با عرض پوزش بابت طولانی شدن نظر.
afshan ، bargh220 ، قشنگ ، 4030pr ، محسن نصاب
01-08-2017 ، 01:10

مشترک سایت

شماره کاربری: 271857
آفلاین است
مدل رسیور: 8800hd
تشکر از دیگران 24
تشکر دریافتی 3
امتیاز ارسالات 4

سلام وخسته نباشی به دوستان واساتید من ردیاب تصویری گولف استار گرفتم خوب ولی ابدیت نمیشه یا نیومده دلیلش چی نمیدانم
قشنگ
04-06-2020 ، 12:27

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 8798
آفلاین است
مدل رسیور: hd2
تشکر از دیگران 3
تشکر دریافتی 53
امتیاز ارسالات 22

(27-03-2016 ، 19:44)happy.hours نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام و درود
با وجود گذشت زمان از شروع این نظرسنجی، صرفا جهت اطلاع دوستانی که قصد خرید فایندر تصویری را دارن ولی هنوز بین چند مدل مردد هستند به عرض میرسد که اکثریت کسانی که من دیدم یا نظراتشون رو خونده ام از فایندر خود ناراضی هستند، و نمونه و مارک دیگری را بهتر میدانند، درصورتی که معمولا همه از نظر کارآیی شبیه به هم هستن، از نظر کیفیت جنس هم هرچه جنس مرغوبتر باشد قیمتش هم بالاتر میرود، شخص خودم فایندر پرمیوم 7000 دارم، اوایل استفاده دلم را زد و از خریدم ناراضی بودم و کلی در بازار و سایت ها دنبال مدلی که بهتر بتونه راضیم کنه گشتم ولی همه کارکردی مشابه به هم داشتن فقط مرغوبیت قطعات بکار رفته و قیمت ها با هم تفاوت داشتن، لذا همون را نگه داشتم و جهت سهولت در نصب دقیق، فایندر عقربه ای قدیمم را همیشه بین راه قرار میدم، پیدا کردن سریع مسیر اولیه با عقربه ای و تشخیص ماهواره یافت شده و دقت در نصبی ایده آل و تنظیم دقیق LMB با تجهیزات فایندر تصویری (حالت اسپکتروم)
ضمنا فایندر های تصویری این قابلیت را دارند که در صورت فراموشی، مسیر های بسته شده بر روی سویچر را شناسایی کنند و فرکانس ها و سیمبل ریت های استفاده شده در هر مسیر را به شما نشان دهند، با عرض پوزش بابت طولانی شدن نظر.

سلام دوست عزیز بنده ۴ساله که الکوماکس۸۰۰۱دارم و دقیقا قبلا همین مشکل شما رو داشتم و برای شناسای جهت از فایندر عقربه ای استفاده میکردم اون موقعه فایند ست لینک داشتم ولی از موقعه ای که الکوماکس خریدم بخاطر تیونر قوی د عالیش دیگه احتیاج به فایندر عقربه ای نیست و سریع جهت یابی میشه
sat0
04-06-2020 ، 22:25

مشترک سایت

شماره کاربری: 85789
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: dreambox
تشکر از دیگران 323
تشکر دریافتی 57
امتیاز ارسالات 36

(07-11-2011 ، 18:37)ali212 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام

با سلام من ست لینک ۶۹۱۶ دارم و خیلی ازش راضیم .کار کردن باهاش خیلی راحته و سریع جهت رو میگیرم در عین حالی که خیلی هم حساسه.و باتری فوق‌العاده ای داره .من هر روز هم که لااقل نیم ساعت ازش استفاده کنم حدودا دو هفته نیاز به شارژ نداره . البته قبل از این هم به مدت ۱۱ سال فایندر ترک dsm 1000 رو داشتم فایندر دیجیتال بود ولی خیلی ازش راضی بودم .
sat0

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان