FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

08-02-2021 ، 16:30

مشترک سایت

شماره کاربری: 19818
اعتبار: 8
آنلاین است
مدل رسیور: مدیا استار 4030
تشکر از دیگران 195
تشکر دریافتی 457
امتیاز ارسالات 41

راه حل درست کردن رسیورهای مدیا استار روی ارور برنامه بدون لودر   ( آخرین ویرایش در این ارسال 08-02-2021 ، 16:32 توسط alireza network )
رسیورهای مدیا استاری که بعد از زدن برنامه روی ارور مانده و بالا نمیان بدون استفاده از لودر:
ابتدا آخرین ورژن را از سایت گرفته و آن را به rom تغییر نام میدیم و بعد داخل یو اس پی ریخته و به دستگاه وصل میکنیم.( داخل یو اس پی هم خالی نباشه مشکلی نداره).
بعد رسیور را از برق کشیده و دکمه پاور رسیور را نگه می داریم و بعد برق رسیور را وصل میکنیم و بعد از اینکه بوت رسیور جلوی نمایشگر نشان داده شد دکمه پاور رو رها کرده و سریع دکمه پاور رو با انگشت به صورت ممتد فشار داده و رها میکنیم تا شماره گر روی پنل اعدادش شروع به حرکت کنه و به محض حرکت اعداد روی پنل انگشت رو از روی دکمه پاور رها کرده و منتظر میمونیم دستگاه آپدیت شده و بالا بیاد.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
yavarzadeh ، Sivier ، zare_shahin63 ، sat0 ، mohsen-ati ، N-force ، ebrahim-m ، شاد مری ، com__net ، nima-m ، mojtaba57 ، parviz407 ، اقبال فرجی ، وحید کلاته
08-02-2021 ، 17:00

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23821
امتیاز ارسالات 13124

RE: راه حل درست کردن رسیورهای مدیا استار روی ارور برنامه بدون لودر  
(08-02-2021 ، 16:30)alireza network نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدرسیورهای مدیا استاری که بعد از زدن برنامه روی ارور مانده و بالا نمیان بدون استفاده از لودر:
ابتدا آخرین ورژن را از سایت گرفته و آن را به rom تغییر نام میدیم و بعد داخل یو اس پی ریخته و به دستگاه وصل میکنیم.( داخل یو اس پی هم خالی نباشه مشکلی نداره).
بعد رسیور را از برق کشیده و دکمه پاور رسیور را نگه می داریم و بعد برق رسیور را وصل میکنیم و بعد از اینکه بوت رسیور جلوی نمایشگر نشان داده شد دکمه پاور رو رها کرده و سریع دکمه پاور رو با انگشت به صورت ممتد فشار داده و رها میکنیم تا شماره گر روی پنل اعدادش شروع به حرکت کنه و به محض حرکت اعداد روی پنل  انگشت رو از روی دکمه پاور رها کرده و منتظر میمونیم دستگاه آپدیت شده و بالا بیاد.

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

آموزش به سه زبان

امضای yavarzadeh
اوکی

rex ، zare_shahin63 ، alisadeghinia65 ، sat0
07-04-2021 ، 23:49

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 257720
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: شیراز
تشکر از دیگران 9
تشکر دریافتی 1
امتیاز ارسالات 1

راه حل درست کردن رسیورهای مدیا استار روی ارور برنامه بدون لودر  
سلام خوبی داداش من یه مشکل دارم
مینی 770 رویال روی on گیر میکنه و پیغام میده که no sw یا no sn
به گفته شما و سایت rom رو یو اس بی ریختم و رو وارد میکنم دکمه پاور رو نگه میدارم ولی روی on یا boot گیر میکنه و جلو نمیره 
ولی وقتی دستگاه رو بحال خودش میزارم بعد از چند دقیقه میتونم وارد منو usb بشم و دستگاه رو اپدیت کنم بدون مشکل و تا اخر جلو میره ولی دستگاه دوباره همون حالت ها واسش پیش میاد و روی on قفل میکنه و تکرار و تکرار
ضمنا دستگاه از مشتری هستش
شما رو بخدا راهنمایی کنید
sat0
07-04-2021 ، 23:59

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23821
امتیاز ارسالات 13124

RE: راه حل درست کردن رسیورهای مدیا استار روی ارور برنامه بدون لودر  
(07-04-2021 ، 23:49)alisadeghinia65 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام خوبی داداش من یه مشکل دارم
مینی 770 رویال روی on گیر میکنه و پیغام میده که no sw یا no sn
به گفته شما و سایت rom رو یو اس بی ریختم و رو وارد میکنم دکمه پاور رو نگه میدارم ولی روی on یا boot گیر میکنه و جلو نمیره 
ولی وقتی دستگاه رو بحال خودش میزارم بعد از چند دقیقه میتونم وارد منو usb بشم و دستگاه رو اپدیت کنم بدون مشکل و تا اخر جلو میره ولی دستگاه دوباره همون حالت ها واسش پیش میاد و روی on قفل میکنه و تکرار و تکرار
ضمنا دستگاه از مشتری هستش
شما رو بخدا راهنمایی کنید

راهنمایی زیاد شده در این مورد
همون کارهایی که در مورد استارست مشکل داشتید بهتون راهنمایی شد همون ها رو بکار بگیرید( کابل و لودر و .)
موفق نشدید بدید تعمیرکار وفلش

امضای yavarzadeh
اوکی

FREESAT ، alisadeghinia65 ، sat0 ، nima_starsun ، mojtaba57 ، vafadar1 ، شاپور اول

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان