FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

01-07-2012 ، 15:25

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 12137
اعتبار: 757
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax X-200
تشکر از دیگران 24311
تشکر دریافتی 58512
امتیاز ارسالات 9187

علائم خرابی رسیور؟  
علائم خرابی رسیور
بحث در مورد علائم خرابیرسیورهاست و اینکه چگونه متوجه شویم که اشکال در کدام قسمت رسیور است آیا نرم افزاری است یا سخت افزاری؟ که در این مبحث تعدادی از مشکلات رایج راخدمت دوستان عرض خواهم کرد و اگر نکته ای هم جا ماند به حساب بی تجربگی من بگذارید
.
‏ ‏
مشکلات سخت افزاری رسیور ................
1- پس از روشن کردن دستگاه بعد از مدت کمی کار کردن خاموش یا ریست میشود که معمولا مربوط به power دستگاه می شود و خصوصا آی سی voltag رگلاتورو .....
2- شطرنجی شدن تصویر در صورت فیت بودن 100% دیش که در بعضی مواقع سیر صعودی دارد یعنی اول خوب است پس از اندکی کار بطور شدید شطرنجی میشود و این
مشکل بخصوص در رسیورهای قدیمی زیاد پیش می آید و اشکال 85% تیونر رسیور است که در بعضی مواقع قابل تعمیر است و بعضی مواقع کمپلت تیونر باید تعویض شود .
3- تصویر را بسیار خوب داریم ولی نمودار شاخص سیگنال عکس العملی در مقابل سیگنال ندارد که میتواند که باز هم میتواند از تیونر باشد .
4- تغییرات اعمال شده در کانالها و سیگنالها پس از خاموش شدن و یا از برق کشیدن دوباره به حالت اولیه بر میگردد که میتواند از FLASH RAM یا همان حافظه دائم باشد .
5- نرم افزار تعویض یا بروز نمیشود یا بلکل می پرد که اشکال 90% از FLASH MEMORY است و در ایران تقریبا بدون راهحل .
6- پس از اندکی کار , دستگاه قفل میکند البته اگر زیاد تکرار شود و تقریبا دائمی شود مشکل است که در این مورد میتوان گفت که یکی از دلایلش مشکل POWER است . نکته : یکی از بیشترین مشکلات رسیورها همین مشکل قفل کردن است که در موارد خاصی در بعضی دستگاهها به دلیل مقدار کم رم وقتی پشت سر هم کانال تعویض میکنیم هنگ
میکند که با یک بار از برق کشیدن و در رسیورهای جدید اتومات ریست کردن حل میشود ولی اگر از ابتدا اینگونه شد و کلا قفل کرد در بیشتر موارد با تعویض نرم افزار درست
میشود و در بعضی موارد هم این مشکل میتواند از کاهش یا افزایش voltag تغذیه برد باشد که مربوط به POWER میشود .
7- تک پولاریزه شدن به شرطسالمی LNB یعنی مثلا فقط VERTICAL جواب دهد و HOR جوابندهد یا بالعکس که به راحتیبا یک اهمتر میتوانید هر دو را تست VOLTAG کنید اگر , هم 14 ولت را نشان داد و هم 18 ولت یعنی سالم است در غیر این صوری بدنبال مشکل بگردید که معمولا یا مشکل از ترانزیستور سوئیچ تیونر است و یا
آِی سی کنترل VOLTAG و یا خروجی 14 یا 18 ولت POWER یا همان منبع تغذیه .
8- سوییچر بهیچ وجه جواب نمی دهد که میتواند مشکل از تولید فرکانس 22 کیلوهرتز رسیور باشد و عوامل دیگر که بعدا میگم . نکته : برای جلوگیری از سوختن یا خرابی تیونر دستگاه حتما سعی کنید اتصال بین مغزی و رشته ای کابل پیشنیاید و در هنگام LOOP کردن با یک رسیور آنالوگ 2 دستگاه
همزمان روشن و در حال کار نباشند چون در تعدادی کمی از رسیورها مدار محافظ وجود نداردو سبب خرابی تیونر میشود و هوای رعد و برق را هم داشته باشید .
و اما مشکلات نرم افزاری رسیور :
مشکلات نرو افزاری در رسیور موارد 1 و 2 و 3 و 4 و 6 و 8 را که دربالا گفتم را هم شامل میشود اگر این مشکل یا مشکلات را در رسیورتان دیدید ابتدا یک بار سیستم را دیفالت
کنید که همان بازگشت به حالت کارخانه ای است و اگر درست نشد نسخه جدید نرم افزار را از اینترنت بگیرید و تعویض کنید اگر با این کار هم درست نشد مطمئن باشیدو فکر یک تعمیرکار مجرب باشید و دست هر کسی رسیور را ندهید و در هنگام تعویض نرم افزار بسیار دقت کنید البته قبل از همه اینکارها با
یک رسیور سالم و مطمئن از تنظیم و سالمی دیش و رسیور مطمئن شوید و از دیگر مشکلات نرم افزار میتوان اسکن نشدن کانالها را نام برد و خیلی موارد دیگر که من فعلا
یادم نمی آید ولی تو رو خدا اگرموردی را جا گذاشتم به بزرگی خودتون ببخشید
.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
mtrr ، FREESAT ، mohammad-x95 ، lovers night ، ahmdko ، mottaham ، parsa4457 ، ASRE65 ، Top sat ، mohamadg ، فرید1 ، مرتضی عباسی یگانه ، fkh52000 ، reza_47 ، m-m-sh ، bargh220 ، mekhdad6767 ، lnb dish ، manihamedani ، hadi6081 ، picon ، azezkmsf ، kamal hosini
10-06-2018 ، 04:12

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 3552
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: تيتانيوم 20000
تشکر از دیگران 18
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 2

RE: علائم خرابی رسیور؟  
ممنونم از راهنمایی کردن شما..
من به مشکل بر خوردم خواهشا راهنمایی کنید سپاسگزارم...
دیش تنظیمه سیم هم سالمه ولی هیچ اثری از دریافت سیگنال و قدرت نیروی النبی در دستگاه نیست علت چیه میتونه باشه آیا از نرم افزاری میتونه باشه یا یوبنر؟
موقعه ای که سیم از پشت ریسور باز میکنم میزنم به فایندر تصویر دارم یعنی داخل خونه اینکارو میکنم چون رو پشت بوم تنظیم کردم برای تست سیم که بدونم سالمه داخل خونه آزمایش میکنم عالی جواب میده ... ممنون میشم راهنمایی کنید
اروین جان
10-06-2018 ، 20:38

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 538
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21769
تشکر دریافتی 87899
امتیاز ارسالات 20478

پاسخ به علائم خرابی رسیور؟  
(10-06-2018 ، 04:12)rayn نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنونم از راهنمایی کردن شما..
من به مشکل بر خوردم خواهشا راهنمایی کنید سپاسگزارم...
دیش تنظیمه سیم هم سالمه ولی هیچ اثری از دریافت سیگنال و قدرت نیروی النبی در دستگاه نیست علت چیه میتونه باشه آیا از نرم افزاری میتونه باشه یا یوبنر؟
موقعه ای که سیم از پشت ریسور باز میکنم میزنم به فایندر تصویر دارم  یعنی داخل خونه اینکارو میکنم چون رو پشت بوم تنظیم کردم برای تست سیم که بدونم سالمه داخل خونه آزمایش میکنم عالی جواب میده ... ممنون میشم راهنمایی کنید

درود
تیونر رسیور شما خراب شده و باید به تعمیرکار مراجعه کنید
rayn ، SAT-BOY ، Mehran690 ، masood khiry ، picon
08-08-2023 ، 09:42

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 123524
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: starmax5000
تشکر از دیگران 37
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 2

سلام من رسیور استارمکس ۵۰۰۰ دارم جدیدا دستگاه بعضی وقت ها خود بخود هنگ میکنه که باید از پشت خاموش کنم و یک مشکل دیگه اینکه روی فرکانس های vسیگنال داره و روی H نه باید رسیور رو مدتی رو باید کانالی که سیگنال نداره نگه دارم تا بعد سیگنال بیاد سوئیچر رو هم عوض کردم اما اول درسته اما بعد دوباره همینطوری میشه بدون سوئیچر روی یک ماهواره کانال ها درسته سوئیچر رو که وصل میکنم بعضی کانال ها بدون سیگنال میشن آیا دستگاه ایراد داره سخت افزاری است یا نرم افزاری کجا دستگاه خرابه است قبلا با سوئیچر همه کانال های که داشتم درست بود سه ماهواره با هم بدون قعطی میگرفتن الان نه یک ماهواره وصل است بدون سوئیچر مشکل داره لطفا راهنمایی بفرمایید
picon
08-08-2023 ، 10:41

کارشناس تعمیرات

شماره کاربری: 361565
اعتبار: 31
آفلاین است
مدل رسیور: MediaStar
تشکر از دیگران 1178
تشکر دریافتی 1946
امتیاز ارسالات 849

(08-08-2023 ، 09:42)masood khiry نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام من رسیور استارمکس ۵۰۰۰ دارم جدیدا دستگاه بعضی وقت ها خود بخود هنگ میکنه که باید از پشت خاموش کنم و یک مشکل دیگه اینکه روی فرکانس های vسیگنال داره و روی H نه باید رسیور رو مدتی رو باید کانالی که سیگنال نداره نگه دارم تا بعد سیگنال بیاد سوئیچر رو هم عوض کردم اما اول درسته اما بعد دوباره همینطوری میشه بدون سوئیچر روی یک ماهواره کانال ها درسته سوئیچر رو که وصل میکنم بعضی کانال ها بدون سیگنال میشن آیا دستگاه ایراد داره سخت افزاری است یا نرم افزاری کجا دستگاه خرابه است قبلا با سوئیچر همه کانال های که داشتم درست بود سه ماهواره با هم بدون قعطی میگرفتن الان نه یک ماهواره وصل است بدون سوئیچر مشکل داره لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام

این روش ها رو انجام بدید

دستگاه رو با آخرین پچ آپدیت کنید سپس تنظیمات کارخانه و از کلید پشت خاموش روشن کنید

جهت اطمینان ال ان بی رو تعویض کنید و از سیم آنتن سالم یک تکه استفاده کنید و اتصالات سرسیم ها رو خوب چک کنید

بررسی ها که باید توسط تعمیرکار متخصص انجام شه

ولتاژی گیری خروجی و عیب یابی تغذیه دستگاه و خروجی تیونر و.... رفع مشکل قطعات معیوب مثل خازن ها و هر مشکلی دیگه

امضای Electronic 38

Dish Network ، masood khiry ، picon ، اروین جان

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان