FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

30-12-2013 ، 10:34

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 558
اعتبار: 0
آفلاین است
تشکر از دیگران 20
تشکر دریافتی 31
امتیاز ارسالات 10

آموزش اتصال از طریق WiFi برای استفاده در رسیور های X30000  
یو اس بی  را به رسیور وصل میکنید

EXPAANSION

WireLess Setting

Search Access Point

دکمه قرمز را بزنید تا Refresh  شود و usb  وای فای شما شناسایی شود 
دوباره از منو به این قسمت بروید  : 
EXPAANSION

WireLess Setting

IP Situation

اگر یو اس بی با رسیور شما سازگار باشد
باید ای پی بگیرید و کانکت (وصل) شده باشد
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
adeptroyal ، amin6469
05-06-2014 ، 20:36

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 200240
آفلاین است
مدل رسیور: ای استار x30000me
تشکر از دیگران 36
تشکر دریافتی 94
امتیاز ارسالات 55

RE: آموزش اتصال از طریق wifi برای استفاده در ریسیور های x20000/x30000/x300001g  
اقا من رسیورم ایکس 30000مگا فول هستش ومودم w8901n    tp--link دارم اینترنت مخابرات این مودم سازگار هست بارسیورم؟بعد چه یو اس بی چی باید بگم کجا دارن چه مارکی بگیرم براش خوبه قیمتش حدودا دارین بگین بهم
adeptroyal ، amin6469 ، alireza4323
27-06-2014 ، 20:45

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 200240
آفلاین است
مدل رسیور: ای استار x30000me
تشکر از دیگران 36
تشکر دریافتی 94
امتیاز ارسالات 55

RE: آموزش اتصال از طریق wifi برای استفاده در ریسیور های x20000/x30000/x300001g  
نگفتین؟
ffarshid
03-07-2014 ، 15:13

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 74962
آفلاین است
مدل رسیور: istar 30000
تشکر از دیگران 20
تشکر دریافتی 5
امتیاز ارسالات 3

RE: آموزش اتصال از طریق WiFi برای استفاده در رسیور های X30000  
سلاک و خسته نباشید خدمات مدیران بخش
من یه usb wifi  مدل dlink  dwa-110  رو به پورت یو اس بی رسیور وصل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد وقتی به منو میرم و بعدش به قسمت exppansion و گزینه wifi رو میزنم پیغام میده که network نداری تمام قسمتهای دیگه مثل ip server هم همین پیغام رو میده و چراغ یو اس بی هم روشن نمیشه در صورتی که به کامپوتر وصل میکنم اوکی هست و بعد از زدن رمز وایرلس راحت کانکت میشه
لطفا راهنمایی کنید گیر افتادم . اگر لازم باشه عکس هم بگیرم بزارم
ممنون
03-07-2014 ، 15:49

کنترل سایت

شماره کاربری: 9
اعتبار: 592
آفلاین است
مدل رسیور: +Vu
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68017
امتیاز ارسالات 14883

(03-07-2014 ، 15:13)alireza4323 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلاک و خسته نباشید خدمات مدیران بخش
من یه usb wifi  مدل dlink  dwa-110  رو به پورت یو اس بی رسیور وصل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد وقتی به منو میرم و بعدش به قسمت exppansion و گزینه wifi رو میزنم پیغام میده که network نداری تمام قسمتهای دیگه مثل ip server هم همین پیغام رو میده و چراغ یو اس بی هم روشن نمیشه در صورتی که به کامپوتر وصل میکنم اوکی هست و بعد از زدن رمز وایرلس راحت کانکت میشه
لطفا راهنمایی کنید گیر افتادم . اگر لازم باشه عکس هم بگیرم بزارم
ممنون

دوست عزیز این فلش WiFi توسط رسیور شناخته نشده است

یک سری فلش WiFi روی خود محصولات iSTAR هست سعی کنید از فروشنده ها یکی از انها را تهیه کنید
alireza4323 ، mtrr ، majidrezaei
03-07-2014 ، 16:13

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 20
تشکر دریافتی 5
امتیاز ارسالات 3

(03-07-2014 ، 15:49)Son of Techno نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددوست عزیز این فلش WiFi توسط رسیور شناخته نشده است

یک سری فلش WiFi روی خود محصولات iSTAR هست سعی کنید از فروشنده ها یکی از انها را تهیه کنید
ممنون از پاسختون
متاسفانه فروشنده ای که من بهش دسترسی دارم اطلاعی نداره و اینکه خودم باید تهیه کنم . شما نمیدونید چه مارکی رو باید تهیه کنم؟
و یه مسئله دیگه تو یه پست خوندم باید شرکت اینترنت مک ادرس رو برداره و مودم اتوکانکت باشه . ممکنه به خاطره این باشه ؟ چون من اطلاعات زیادی راجع به این موضوع ندارم . الان نمیدونم مشکل از نشناختن فلش wifi هست یا اتوکانکت نبودن و اگه از اتو کانکت بودن هست به چه طریق باید این کار رو انجام بدم. اگه براتون مقدور هست راهنمایی کنید
تشکر فراوان
03-07-2014 ، 16:39

کنترل سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68017
امتیاز ارسالات 14883

(03-07-2014 ، 16:13)alireza4323 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنون از پاسختون
متاسفانه فروشنده ای که من بهش دسترسی دارم اطلاعی نداره و اینکه خودم باید تهیه کنم . شما نمیدونید چه مارکی رو باید تهیه کنم؟
و یه مسئله دیگه تو یه پست خوندم باید شرکت اینترنت مک ادرس رو برداره و مودم اتوکانکت باشه . ممکنه به خاطره این باشه ؟ چون من اطلاعات زیادی راجع به این موضوع ندارم . الان نمیدونم مشکل از نشناختن فلش wifi هست یا اتوکانکت نبودن و اگه از اتو کانکت بودن هست به چه طریق باید این کار رو انجام بدم. اگه براتون مقدور هست راهنمایی کنید
تشکر فراوان

مارک خاصی ندارند . بصورت مینی فلش هایی هستند که روی محصولات استارمکس و ای استار و ... وجود دارند

اگر در منو WiFi وارد میشود و اسم مودم وایرلس شما نمایش داده میشود مشکلی از فلش WiFi نیست و مودم باید تنظیم شود

اگر در منو WiFi هیچی وجود ندارد فلش WiFi که استفاده کرده اید شناخته نشده است

در صورتی که بدون کانکشن و بدون نیاز به یوزر پسورد به اینترنت وصل هستید نیاز به تغییر تنظیمات مودم نیست

و اگر با یوزر و پسورد و کانکشن به اینترنت وصل هستید مودم را ببرید شرکت و درخواست دهید کانکشن را برداشته و یوزر پسورد اینترنت را در خود مودم قرار دهند
mtrr ، FREESAT ، Top sat ، alireza4323 ، amin6469
11-07-2014 ، 20:36

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 20
تشکر دریافتی 5
امتیاز ارسالات 3

RE: آموزش اتصال از طریق WiFi برای استفاده در رسیور های X30000   ( آخرین ویرایش در این ارسال 11-07-2014 ، 20:46 توسط alireza4323 )
سلام ممنون از راهنمایی

من یه usb wifi تهیه کردم مارک starmax و به راحتی به رسیور وصل شد و ip گرفت و متصل به شبکه شد موقع وصل شدن رمز وایرلس را خواست که بعد از دادن کانکت شد
ولی بعد enable کردن اینترنت در منو  F1+111 و بعد از آن رفتن به منوی F1+666 سرور ها که تعدادشون 40 تا هست هیچ کدومشون کانکت نبودن و شبکه ای هم باز نشده. اونجور که توضیحات سایت خوندم باید 22 تا سرور وصل باشه که برای من نیست.. قبل از این کارها F1+000 هم زده بودم که patch enable بشه

لطفا اگه مقدور هست راهنمایی کنید یک دنیا ممنون
در ضمن این رسیور رو حدود 1 سال و نیم هست که دارم ولی برای اولین بار هست که اینترنت وصل کردم بهش. تشکر
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
و یه نکته راجع به فرمایش آخرتون که گفتیم مودم رو ببرم شرکت.. این کار رو خودم نمیتونم بکنم؟ و اگه اینجور بشه افراد دیگه بدون پاسورد به مودم وصل میشن؟ یعنی منظورم یه غریبه بیرون از منزل هست
و اینکه کانکت نشدن به اون 22 تا سرور به این قضیه ربط داره؟  چون الان اینترنت تو رسیور وصل هست حتی ورژن 1.71 رو شناسایی کرد و دانلود کرد
و سوال اخر اینکه الان کدوم ورژن تست شده برای istar 30000 mega که دانلود کنم
ممنون
فردین آذری
11-07-2014 ، 21:10

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 192350
اعتبار: 109
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax A160
تشکر از دیگران 5379
تشکر دریافتی 4613
امتیاز ارسالات 672

(11-07-2014 ، 20:36)alireza4323 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام ممنون از راهنمایی

من یه usb wifi تهیه کردم مارک starmax و به راحتی به رسیور وصل شد و ip گرفت و متصل به شبکه شد موقع وصل شدن رمز وایرلس را خواست که بعد از دادن کانکت شد
ولی بعد enable کردن اینترنت در منو  F1+111 و بعد از آن رفتن به منوی F1+666 سرور ها که تعدادشون 40 تا هست هیچ کدومشون کانکت نبودن و شبکه ای هم باز نشده. اونجور که توضیحات سایت خوندم باید 22 تا سرور وصل باشه که برای من نیست.. قبل از این کارها F1+000 هم زده بودم که patch enable بشه

در ضمن این رسیور رو حدود 1 سال و نیم هست که دارم ولی برای اولین بار هست که اینترنت وصل کردم بهش. تشکر
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
و یه نکته راجع به فرمایش آخرتون که گفتیم مودم رو ببرم شرکت.. این کار رو خودم نمیتونم بکنم؟ و اگه اینجور بشه افراد دیگه بدون پاسورد به مودم وصل میشن؟ یعنی منظورم یه غریبه بیرون از منزل هست
و اینکه کانکت نشدن به اون 22 تا سرور به این قضیه ربط داره؟  چون الان اینترنت تو رسیور وصل هست حتی ورژن 1.71 رو شناسایی کرد و دانلود کرد
ممنون
‌درود
شما دوست عزیز رسیور را به تنظیمات کارخانه کنید بعد کانال های کارتی هاتبرد را کانال یابی کنید .بعد عملیات اینترنت را متصل کنید.کانالهای شما باز میشند بعد با آخرین لیست کانالی که تازه گذاشتم تو سایت استفاد کنید با آخرین ورژن چیده شده.موفق باشی
alireza4323 ، Son of Techno ، FREESAT
11-07-2014 ، 21:16

کنترل سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68017
امتیاز ارسالات 14883

(11-07-2014 ، 20:36)alireza4323 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام ممنون از راهنمایی

ممنون

مشکلی از جانب اینترنت ندارید و مودم شما درست تنظیم هست

در برنامه های جدید فقط 1 سرور وصل میشود فقط سرور صفحه 40 .

شما رسیور را تنظیم کارخانه کنید در صفحه 40 کلید F1 را بزنید و پس از تایید Replace شدن ذخیره کنید شرینگ فعال میشود
alireza4323 ، فردین آذری ، FREESAT ، سالارخان ، boy.011

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان